YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2 Adımda Selülitlerden Kurtulun!

    Hangi yaşta olduğundan bağımsız olarak gelişen, yani genç-yaşlı, zayıf-kilolu olsun olmasın, kadınların yakındıkları konuların başında; selülit, adını verdiğimiz yoğun olarak kalça ve bacaklarda görülen cildin pütürlü, portakal kabuğunu andıran görüntüsü gelir.

    Selülitin En Önemli Sebebi Yanlış Beslenme

    Selülitin artmasında en önemli faktör beslenme bozukluğudur, bunun yanında hareketsiz kişilerde sıkça görülmektedir. Hareketsiz bir yaşam ve fast food gibi yağlı yiyecekler beraberinde tüketilen asitli içeceklerle hızla artan ve modern çağın kabusu kabul edilen selülit oluşumu, bir estetik sorunu gibi görünse de aslında bir sağlık sorunudur.


    Selülite Karşı Bol Bol Su İçmek

    Kadınlarda salgılanan folikül hormonu artışı su tutma özelliği ile selülite zemin hazırlar. Aynı zamanda hızlı kilo kaybı ve zayıf bir bağ dokusu da selülit oluşumuna neden oluyor. Bol bol su içmek, tuzu kısıtlamak, sıvı tutulmasını azaltıcı kızılcık, kereviz, rezene, kuşkonmaz gibi diüretik özellikte besinlerle vücuttaki ödemi atmak yararlı olacaktır. Masajın faydasını da göz ardı etmemelisiniz. Ve en kolay; YÜRÜMEK…

    Selülit masajı için hangi yağlar kullanılmalı?


    En Çok Aranan Haberler