YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2017 Oscar Adayı Filmlerinde Geçen En Lezzetli Sahneler

    Unutulmaz hikayeler, unutulmaz oyunculuklar, unutulmaz müzikler derken bizi başka diyarlara götüren Oscar adayı filmlerin yemek sahnelerine de bir bakış atmamak olmazdı.

    Müzikle Örülen Bir Masal Evreni: La La Land

    Kalpleri sanat için atan kahramanlarımız Sebastian ve Mia’nın duygusal hikayesinin anlatıldığı film izleyicisini tam anlamıyla bir Los Angelas turuna çıkartıyor. Hayallerinin peşinden koşan çiftin ilk buluşmalarından birisinde uğradıkları mekan adeta şehrin simgelerinden birisi. Grand Central Market olarak bilinen açık hava pazarındaki Sarita's Pupuseria adlı küçük lokantada Salvador yemekleri eşliğinde romantik bir buluşma gerçekleştiriyorlar.

    Etkisi Aylarca Devam Eden Bir Sahne: Moonlight

    Moonlight, Miami’nin yaşaması zor mahallelerinden birisinde, hayata tam anlamıyla “öteki” olarak başlayan Chiron’un hikayesini konu alıyor. Filmin son sahnesine ise yıllar sonra Chiron’u gören Kevin’in yaptığı şefin spesyali akşam yemeği damgasını vuruyor.

    Hell And High Water: Amerikan T-Bone Café

    Çocukluğumuzun çizgi filmlerinde kahramanların büyük bir iştahla yedikleri T-Bone biftek klasiği Oscar’daki tek Western olan Hell And High Water filminde de karşımıza çıkıyor. Banka soyguncusu kardeşler Toby ve Tanner Howard’ı kovalamaya ara veren Teksaslı korucular Markus Hamilton ve Alberto Parker, T-Bone biftek eşliğinde biraz dinlenmek isterler. Yalnız, yaşlı garsonun bir uyarısı vardır: Biz burada T-Bone biftek sipariş etmeyenlerden pek hoşlanmayız ahbap!

    Masada Masaymış Ha Dedirten Bir Akşam Yemeği: Manchester By The Sea

    Ufak işlerle geçinen Lee Chandler’in hayatı yeğenlerinin sorumluluğunu almak zorunda kalınca tamamen değişir. Gençlik yıllarının henüz başında olan yeğeniyle çaresizlik dolu ancak içten bir konuşma yaptığı o sade akşam yemeği, yoğun duygusal temposu ve gerçekçi performanslarıyla izlerken gözlerimizi dolduracak cinsten.

    Gergin Bir Aile Toplantısı: Hacksaw Ridge

    640xauto

    Mel Gibson’ın 10 yıl aradan sonra çektiği film, Amerikan tarihinde onur madalyasıyla ödüllendirilen tek vicdani retçi olan sıhhiyeci Desmond T. Doss’un gerçek hikayesini anlatıyor. Klasik Amerikan ailesinin yemek odasına konuk olduğumuz bu akşam yemeğinde soğuk rüzgarlar esiyor. Duvarlardaki lambadan, masadaki tencereye kadar dönemin ruhunu çok iyi yakaladığımız bu sahnedeki akşam yemeğinin et ağırlıklı olması dikkat çekiyor. Maalesef, baba oğul arasındaki gerilim yüzünden sofradan güler yüzle kalkamıyoruz.

    Gizlilik Had Safhada: Suicide Squad

    Özellikle bilim kurgu tutkunları tarafından büyük bir merakla beklenen Suicide Squad filmindeki restoran sahnesini diz boyu resmiyeti ve Amerikan derin devletine göndermeleriyle unutulmazlar arasında yerini alıyor. İyi ve kötünün, doğru ve yanlışın tamamen iç içe geçtiği yemekte alınan kararlar milyonlarca insanın kaderini belirlemişti.

    Hem Gözümüzü Hem de Ruhumuzu Doyuran Bir Sofra: Fantastic Beast And Where To Find Them

    İçinde kalmak istediğimiz yegane evrende büyülü bir akşam yemeğine misafir oluyoruz! Zengin görsel efektlerle süslenen bu sahne, zengin görsel efektleriyle tıpkı Hobbit filmindeki yemek sahnesi gibi yüzümüzdeki bıraktığı tebessümle hafızalarımıza kazınıyor.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler