YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    3 Yıldır Su İçmiyor! Peki Ama Neden?

    Daha önce insanların radikal diyetlere girdiklerini gördük, bir günde 10 kola içilen ve hatta sıkı bir hamburger ve pizza diyeti bile… Şimdi de karşımızda su içermeyen bir diyet var. Bu adam 2012’den beri su içmediğini iddia ediyor. Peter Filak artık su içmediğini söylüyor, hatta filtrelenmiş olsa bile.

    Çünkü, '' Bir kimyasalı çıkartıp yerine bir başkasını alıyorsunuz''.

    Filak su alımına, yani hidrasyona inanmadığını, florürü hissettiğini ve suyun içindeki klorun suyu diyetinden çıkarması için yeterli bir gerekçe olduğunu söyledi.

    Sabahları limonlu su içtiğinizde ise başınıza gelenlere inanamayacaksınız!

    Susuz guru eskiden bir hemşireydi, ancak hastanenin beslenme tavsiyeleriyle kendi fikirleri ters düştükten sonra bu işi bıraktı. Büyük olasılıkla da o çılgın doktorlar hastalara su verdikleri için. Şimdilerde Filak günlerini modellik yaparak ve köpeğiyle birlikte uzun yürüyüşler yaparak geçiriyor.

    Üstelik köpeğine de bu susuz diyeti yaptırıyor.


    Tabii çiğ sebzeler tüketen bir vegan olarak sebze ve meyvelere sıkı bir şekilde bağlanmak olağandışı bir durum değil, fakat su genellikle bu eşitliğin dışında çıkarılmıyor.

    Şunu da belirtmek gerekir ki; Filak, birinde susuz gayretini kronolojik olarak anlattığı bazı kitaplar yazmıştır. Böylece tüm bunlarda bir takım finansal yatırımları vardır.


    Sonuç olarak, diyetinin kendisini 150 yaşına kadar yaşatacağına inanıyor. Umuyoruz ki o zamana kadar Peter Filak için onu memnun edecek içme suyu üretilir.

    Biz yine de hayatımızdan suyu eksik etmeyelim! Peki, su içmeyi sevmiyorsanız ne yapabilirsiniz? İşte cevabı.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler