YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kefir zayıflatır mı? Bir ay boyunca her gün içerseniz...

    Kefir sayesinde Tibetlilerin 100 seneden fazla yaşadığını biliyor muydunuz? Sağlık açısından son derece faydalı olan kefir, düzenli tüketildiğinde vücudunuzu neredeyse baştan yeniliyor. Peki kefir zayıflatır mı, kilo vermeye etkisi var mıdır?

    Kefirin sağlık açısından dolu faydası olduğunu her yerde okuyoruz. Bunların hepsi doğru ve kefir sayesinde Tibetliler 100 seneden fazla yaşıyorlar. Ama marketlerde satılan kefirin evde yapılan kefirle alakası yok. Evde yapılan kefir zayıflatır mı? Evet kefir konusunda en çok merak edilenlerden biri de zayıflama konusu...

    KEFİR NASIL YAPILIR?

    Ev yapımı kefir hazırlamak için öncelikle bir süzgece ihtiyacınız var. Sonra kefir tanelerini plastik süzgece koyup suyunun süzülmesi için bir gece bekletmeniz gerek. Sabah kefir tanelerini soğuk suyla durulayın. Süt ve süt tortularının tamamen temizlenmesi için iyice duruladığınıza emin olun.

    Kefir tanelerinin hepsi iyice yıkandığında, cam bir kavanoza koyun ve üzerlerine oda sıcaklığına getirilmiş tatlı inek veya keçi sütü dökün.

    Sonra kefir tanelerinin üzerini bir bezle örtün ve karanlık bir yerde en az 24 saat bekletin. 24 saat sonunda kefiri süzüp için.

    KEFİR ZAYIFLATIR MI?

    Sadece 1 hafta sonunda pantolonlarınızın belinin daha rahat olduğunu görecek ve 3. haftanın sonunda karnınız çok daha incelmiş olacak.

    Bu tarifi tüketerek bir ayda 3 kilo vereceksiniz! En iyi tarafı da beslenme şeklinizi değiştirmeniz gerekmemesi. Tüm yapmanız gereken günlük beslenmenize kefiri ilave etmek.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler