YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    500 Kalorinin Altında Proteince Zengin 6 Sandviç

    Doyurucu bir sandviçle öğle yemeğinizi yeni bir boyuta taşıyın.

    Bazen öğle yemeği için tek seçeneğiniz salataymış gibi görünebilir. Salatayı çok seviyoruz – özellikle üzerini proteince zengin malzemelerle doldurduğumuzda - ama bazen daha kuvvetli ve doyurucu bir şey yemek isteyebiliriz. Mesela ellerimizle kavrayıp dişlerimizi gömebileceğimiz bir şey. Örneğin bir sandviç!

    Pek çok ortalama sandviç, bolca basit karbonhidrat ve ekmeğe sürülen yağlı malzemeler içerse de bu, gün ortasında doyurucu bir öğün ararken sandviçlerden uzak durmak için yeterli bir sebep değil. Doğru hazırlandığında sandviçler, protein, lif ve kompleks karbonhidrat ihtiyacınız için mükemmel bir araç. En süslü olanlarının hazırlığı bile çok az zaman alıyor ve taşınması çok kolay. Başka ne isteyebilirsiniz ki? Bu lezzetli olduğu kadar doyurucu olan altı sandviçin 500 kaloriden düşük olması kendilerini salataya mükemmel bir alternatif yapıyor.

    Bonus: Hafif Esmer Penne


    1- Yoğurtlu Tavuk Salatalı Sandviç

    Bu tarifte tavuk salatalı sandviçlerde kremalı tadı yakalamak için mayonez yerine yoğurt kullanılıyor. Glutensiz ekmek ve avokado da tarife lif katıyor.

    Yoğurtlu Tavuk Salatalı Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    2- Nefis Yeşillikli Sandviç

    Bu tarifte, ezilmiş avokado ve ipeksi mozarella öğle yemeğinde ihtiyacınız olan protein ve lif birleşimini sağlarken, salatalıklı sandviç yapımını başka bir boyuta taşıyor.

    Nefis Yeşillikli Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    3- Peynirli Mantarlı Sandviç

    Bu sandviç, listedeki diğer tariflerin çoğundan daha fazla emek gerektirdiği için bunu evde geçirdiğiniz bir öğle vaktinde yapabilirsiniz. Peynir ve tam buğday ekmeği, ihtiyacınız olan proteini sağlarken, beyaz şarapla sotelenen mantarlar da sandviçe lezzetini ve D vitaminini katacak.

    Peynirli Mantarlı Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    4- Sriracha Soslu Hamburger

    Farklı ülkelerin mutfaklarını karıştırmayı seviyor musunuz? Sevdiğinizi varsayarak bu Asya ve Hint mutfağı, ortak yapımı lezzeti de denemenizi öneriyoruz.

    Sriracha Soslu Hamburger Tarifi İçin Tıklayın


    5- Avokadolu ve Domatesli Tavuklu Sandviç

    Bu sandviçi yapmak için sadece dört malzemeye ihtiyacınız var. Ezilmiş avokado, sulu mayonezin yerine geçerken doğranmış tavuklar da sandviçinize protein katıyor.

    Avokadolu ve Domatesli Tavuklu Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    6- Baharatlı Ton Balıklı Sandviç

    Ton balıklı sandviçlerin modası geçmiş olabilir, ama bu tarif oldukça son moda. Tarif, taze yerine, konserve tuna gerektirdiği için hiçbir şey pişirmenize gerek kalmıyor. Aynı şekilde avokado, kremamsı tadını verip lif katıyor ve kırmızıbiberler de sandviçinizin tadını hareketlendiriyor.

    Baharatlı Ton Balıklı Sandviç Tarifi İçin Tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler