YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Acil Kilo Vermesi Gerekenlere Dev Hizmet! Hafif 9 Yemek Tarifi

    Bütün kış yedik, içtik ve yattık değil mi? Göbekler aldı başını gitti, bacaklarımızda portakal görüntüsü oluştu ve en kötüsü biz kendimizi eskisi gibi güzel hissetmiyoruz! E spor yapmaya da üşeniyoruz madem... O zaman bu listeye bir göz atın ve hemen mutfağa koşun!

    Hanımlar, kilo vermek için aç kalmanız gerekmediğini biliyor muydunuz? Her zaman yediğiniz yiyecekleri farklı tariflerle deneyerek hem doyabilir hem de kilo verebilirsiniz!

    Yapacak bir şey yok... Kış aylarında vücut ısısını koruyabilmek için metabolizmayı yavaşlatıyor ve ne yesek yarıyor. Zaten soğuk ve iç karartıcı havalardan bizim de hareket etmeye isteğimiz pek kalmıyor. Hal böyle olunca gelsin kilolar. Bahar aylarına adım attığımız an, güneş yüzünü biraz göstermeye başlasın bizleri bir telaş sarıyor. Şortlarımızı, mini eteklerimizi, geçen sezon sonu aldığımız o harika göbeği açıkta bırakan gömleği ve en önemlisi bikinilerimizi nasıl giyeceğiz derdine düşünüyoruz.

    O zaman harekete geçme vakti geldi demek oluyor ki size bunun için 'spor yapın' demiyoruz. Çünkü biliyoruz ki kış aylarının o üşengeçliğini henüz üzerinizden atamadınız ve spora gitmeye de haliniz yok.

    Madem öyle yediklerimize ve içtiklerimize dikkat ederek hem kilo verelim hem de daha fazla kilo oluşumunu engelleyelim! Hazırsanız tüm bu iddialarımızın ilk kanıtı Fırında Sebzeli Balık ile başlayalım!

    Çok Sağlıklı, Aşırı Lezzetli Ve Düşük Kalorili Fırında Sebzeli Balık Tarifi İçin Tıklayın

    Bonus: Peynirli Kabak Şeritleri


    Her öğününüzde sebze tercih edebilirsiniz. Sebzeler lif açısından güçlü olduğu için sindirmesi kolay ve düşük kalorilidir.

    Eski insanların ne kadar sağlıklı olduklarını bir düşünsenize... Ya da ağzımız açık izlediğimiz Victoria's Secret meleklerinin ne kadar zayıf ve fit göründüklerini. İşte tüm bu düşüncelerimize neden olan en önemli sebepler arasında sebzeler yer almakta. Sebzelerde bulunan yüksek lif oranı, A ve C vitaminleri, magnezyum ve potasyum başka hiçbir besin almasanız bile sizi oldukça dinç ve sağlıklı tutabilir.

    Lezzetiyle Kendisine Hayran Bırakan, Yağ Yakımını Hızlandıran Ve Sindirimi Güçlendiren Sebze Çorbası Tarifi İçin Tıklayın


    Kalori olarak et ürünlerinden çok daha düşük değerlere sahip olan sebzeler diyetlerin ve rejimlerin de vazgeçilmez parçaları.

    Karnabahar yemeklerini sevmiyor olsanız bile bu salataya bayılacaksınız. Tadına bir kez baktığınızda hem öğün hem ara öğün ve bazen de atıştırmalık olarak bile Karnabahar Kısırını yiyeceksiniz. Karnabahar gibi sebzeler yemeklerle beraber salata olarak tüketilirse midenizde tokluk hissi yaratacaktır.

    Kilo Yapmayan Ve Aşırı Lezzetli Karnabahar Kısırı Tarifi İçin Tıklayın


    Belki kilo vermek için sık sık salata ve sebze yemekleri yiyorsunuz ama bir türlü doymadığınız için sürekli aç hissediyorsunuz. Kolayı var!

    Her kilo vermek isteyene sürekli söylenen bir söz vardır ya hani; ''Karbonhidratlar ile proteinleri karıştırırsan kilo yapar'' diye... Biz de diyoruz ki karıştırın... Karıştırın ama Avokado ile!

    Avokado, vücudun karbonhidrat, protein ve yağ metabolizmasında düzenleyici olarak görev yapar. Sadece sebze ile beslenmek istemiyorsanız hayvansal bir gıda olan ve tok tutan yumurtayı bir de böyle denemeye ne dersiniz?

    Şipşak Hazırlanan, Düşük Kalorili Yumurtalı Avokadolu Tost Tarifi İçin Tıklayın


    Kim demiş 'kilo vermek isteyenler makarna yiyemez?' diye? Yerler efendim, hem de öyle bir yerler ki...

    Düşük kalori değerinin yanı sıra, içeriğindeki yüksek lif oranı sayesinde tokluk hissi veren kepekli makarna sebze ve balık ile doymayanların imdadına yetişiyor. Diyet yaparken kepekli gıdalar da tercih edilmeli ve bir düzene oturtulmalıdır. Unutmayın ki kepekli gıdalar beyaz ekmek, pirinç gibi gıdalara oranlara çiğneme hacminizi arttırır!

    Lezzet Düşkünü Ve Doymak İsteyen Diyetçilere Gelsin! Maydanozlu ve Sarımsaklı Kepekli Makarna Tarifi İçin Tıklayın


    Yemeğin salçalısı değil ama acılısı diyet yapanların tercih etmesi gerekenler arasında!

    Acı yemek metabolizmayı hızlandırır. Bunun için yemeklerinize acı biber katabilirsiniz. Acı biber, yendikten sonra 3 saat boyunca metabolizma hızını 1,2-2 katına kadar yükseltebilir. Bu da demek oluyor ki gitsin yağlar gelsin harika bir fizik!

    Acısıyla Metabolizma Hızlandıran, Lezzetiyle Parmak Isırtan Acılı Barbunya Tarifi İçin Tıklayın


    Bulgur diyerek geçme tanı, neden bu kadar yararlı?

    Bulgur, pirinç gibi şekerinizi hızla yükseltmediği ve acıktırmadığı için sizi tok tutarak açlık krizlerinizi engelleyecek bir besindir. Sebze ve acılarla yaptığınız nefis bir bulgur pilavı hem gözünüzü hem de gönlünüzü doyurur.

    Patatesli Soganlı Ve Acılı Bulgur Pilavı Tarifi İçin Tıklayın


    Su içseniz yarıyor mu? O zaman Smoothie için!

    Diyet yaparken gazlı içeceklerden uzak durun! Ama su dışında da illa değişik bir şeyler içmek istiyorsanız da evde, kendi ellerinizle yaptığınız lezzetli, yok denecek kadar az kalorili içecekler tüketin!

    Hemencecik Hazırlanan, Çok Sağlıklı Ve Aşırı Lezzetli Üç Malzemeli Yeşil Smoothie Tarifi İçin Tıklayın

    Mix & Go Blender

    Tek tuşla bol malzemeli, lezzetli ve sağlıklı tüm içecek tariflerini kolayca yapabilmek için Mix&Go! Beni derhal bu ürüne götür!


    Diyet yaparken tatlıdan vazgeçmeniz gerektiğini söyleyenleri dinlemeyin... Bizi dinleyin!

    Tek bir pastadan aldığınız kaloriyi yakabilmeniz için Sarıyer'den Bebek'e kadar tempolu olarak yürümeniz gerektiğini biliyor muydunuz? Bilemezsiniz tabi çünkü bunu az önce biz uydurduk : )
    Maksat gözünüzü o çok lezzetli ve çok güzel görünen tatlı ve pastalardan sizleri uzak tutmak. Bol şekerli, renklendirici ve unlu tatlılar sizi hem erken yaşlandırır hem de kalp ve damar sağlığınızı bozar. O yüzden siz en iyisi şimdi vereceğimiz düşük kalorili tatlı ile gönlünüzü eyleyin!

    Düşük Kalorili Çikolatalı Brownie Tarifi İçin Tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler