YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ağlayan Kek, Islak Kek, Çaylı Kek: Beş Çayının Vazgeçilmez Tarifleri

    Çayın yayına en yakışan lezzet, şüphesiz ki kek çeşitleri... Birkaç malzeme ile harikalar yaratacağınız kek tarifleriyle 5 çayınızı daha lezzetli hale getirebilirsiniz. işte adım adım ağlayan kek, ıslak kek ve çaylı kekin tarifleri!

    Pudingli Ağlayan Kek Tarifi

    Tadına bakmadan bile görüntüsüyle ağzımızın suyunu akıtıyor bu kek! Sadece 5 çayına değil, depresyona, hüzne ve kedere de iyi gelen ağlayan kekin tek bir kötü yanı var, o da kalorisinin birazcık yüksek olması :( Tabii ki de bu yüzden ağlayan kek tarifinden vazgeçecek değiliz! Gerekirse alırız bir iki kilo, ama hüzne asla gelemeyiz! "Ağlayan kek nasıl yapılır?" sorusunun cevabı hemen şuracıkta:

    Pudingli Ağlayan Kek Tarifi İçin Tıklayın


    Meyveli Çaylı Kek Tarifi

    Son zamanlarda popüler olan çaylı kek, sıklıkla tüketilen tatlı çeşitlerinin arasına girdi. İşte klasiklerinden uzak, kakaosuz çaylı kek tarifi sizlerle!

    Meyveli Çaylı Kek Tarifi İçin Tıklayın


    Pratik Ağlayan Kek Tarifi

    Tadına hayran kaldığımız, pasta formuna sahip ağlayan keke bir alternatif daha. Canınız pasta istedi ve bunu yapmaya çok üşeniyorsunuz. İşte tam da üşengeç tatlıseverler için geliyor bu pasta görünümlü ağlayan kekin tarifi;

    Pratik Ağlayan Kek Tarifi İçin Tıklayın


    Kolay Islak Kek Tarifi

    Oldukça pratik olan bu ıslak kek, brownie tadında bir tarif. Ne yazık ki ıslak kekin de kalorisi biraz yüksek :( Ama zaten her güzel şeyin de bir kusuru yok mu? "Islak kek nasıl yapılır?" diyorsanız, buyurun sizin için;

    Kolay Islak Kek Tarifi İçin Tıklayın


    Çaylı Cupcake Tarifi

    Ya sen keksin, neden bu kadar şık oluyorsun ki? Bu keki yapın, sonra da evin en güzel köşesine koyup seyredin. Krema, bal ve çayın mükemmel uyumu birleşti ve ortaya bu minnoş çaylı cupcake çıktı! Çaylı kekin tarifi İçin;

    Çaylı Cupcake Tarifi İçin Tıklayın


    Kakaolu Islak Kek Tarifi

    İşin sırrını paylaşıyoruz efendim: Isırdığınız an oluk oluk akan ıslak kek sosu! Ne kadar ıslak, o kadar çok lezzet :) Islak kekleri içine kattığınız malzemelerle istediğiniz gibi çeşitlendirebilirsiniz.

    Islak Kek Tarifi İçin Tıklayın


    Kremalı Ağlayan Kek Tarifi

    Bu da ağlayan kekin kremalı versiyonu sevgili okur. O ne kadar ağlarsa, siz o kadar mutlu olacaksınız! Mesajı aldığınıza göre, buyurun size 'ağlayan kek nasıl yapılır?'ın cevabı :)

    Kremalı Ağlayan Kek Tarifi İçin Tıklayın

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler