YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bahar Yorgunluğunuzu Hop Diye Atacak 6 Mekan

    Güneşin, içimizde oluşturduğu pozitif etkiyle birlikte kendimizi sokaklara attığımız bir gerçek. Nerede otursak ve zamanın hızlı akışını nerede yavaşlatsak diyenler için altı mekan önerim var.

    Müz

    Müz, kesinlikle listenin ilk sırasında olmayı hak etmekte. İster kapı önünde güneşle diz dize isterseniz de içeride, çiçeklerle yanak yanağa oturun. Her türlü, kendinizi başka bir coğrafyada hissetmeniz mümkün. Menüden de ferahlatıcı bir şeyler seçtiniz mi, tamamdır. Tercihinizi ev yapımı Ice Tea’den yana kullanabilirsiniz.

    Adres: Firuzağa Mahallesi, No:A, Hayriye Cd. No:18 Cihangir / Beyoğlu

    Cezayir İstanbul

    Şehrin içerisinde sakin bir kaçış noktası arayanların kalbini çalabilecek güçte olan Cezayir İstanbul, tam da bu havaların mekanı. Ağaçlarla ve tarihi yapılarla çevrili olan bahçe katında rahat rahat vakit geçirmeniz mümkün. Menüsünün de zengin ve leziz bir içeriğe sahip olduğunu belirteyim. Mesela, Lavantalı Kadayıflı Muhallebi’ye ne dersiniz?

    Adres: Firuzağa Mahallesi, Hayriye Cd. No:12, Cihangir / Beyoğlu

    Kavanoz İstanbul

    Arnavutköy’ün en keyifli mekanlarından olan Kavanoz İstanbul, hafta sonu huzuru için biçilmiş kaftan. Her gidişinizde keşfedilmeyi bekleyen bir mekan hissi verse de, aslında seveni ve müdavimi de oldukça fazla. Bahçede oturmak ve lezzetli keklerin tadına bakmak için gerekirse bekleme sırasına da girilir. Bahçe kısmına geçerken, Kavanoz Dükkan’a da göz atmayı unutmayın.

    Adres: Arnavutköy Mahallesi, Takkeci Sk. No:1 Beşiktaş

    Mitte Kadıköy

    Kadıköy’ün popülerleşmeye başlayan sokaklarından ve mekanlarından çok ayrı bir noktada duran Mitte Kadıköy, kapı önü masaları ve içeride serinlik vaat eden ortamıyla, bahara hoş geldin demek için en ideal yerlerden. Lezzetli smoothie’leri dillere destan, aklınızda olsun. Kahvaltısına da güzel övgüler var, aklınızda olsun. Aç Kahvaltı veya Az Kahvaltı. Seçim sizin.

    Adres: Osmanağa, İhlas Sk. No: 4/a, Kadıköy

    Fransız Geçidi

    Burada atış yapmak serbest. Güneşi içinize içinize çekip aynı zamanda da serin bir atmosferde oturmak isteyenler için Fransız Geçidi’ndeki herhangi bir mekanı önerebilirim. Mesela; Mum’s Cafe, Ops Passage ya da Dondurmino… Bir kahve molası için de Short Black iyi bir alternatif olabilir.

    Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mh., Fransız Geçidi Karaköy

    Bomontiada

    Hem bahar ayları hem de sıcak yaz günleri için bir kaçış noktası olarak değerlendirebileceğiniz mekanlardan biri de; Bomontiada. İçerisinde yer alan farklı disiplinlerdeki mekanlarda yeme-içme açısından ziyafet çektikten sonra, avlusunda uzun uzun zaman geçirebilirsiniz. Kalabalık arkadaş buluşmaları için de ideal bir nokta olduğunu belirteyim.

    Adres: Merkez Mah. Silahşör Cad. Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No: 1

    instagram.com/fooduristik

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler