YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Baş Tacı BİM'in Unutulmaz 10 Ürünü

    Yeri geldi öğrenci olduk, yeri geldi cebimizde para olmadı veya arkadaşlarımızla takılırken ucuza zengin alışverişler yapmak istedik. O zamanlarda bir süper kahraman gibi imdadımıza yetişen BİM'in unutulmaz ürünleri var oldu... İşte zor zamanların vazgeçilmezi BİM'den aldığımız harika ve aşırı ucuz ürünler!

    Dost Süt Ürünleri

    Kuşkusuz sofralarımızın hem ucuz hem de kaliteli yıldızı! BİM'e girince ilk olarak göze çarpan Dost Süt Ürünleri'nin hepsi de birbirinden lezzetli. Tava yoğurdundan ayranına, normal sütünden kakaolu sütüne kadar çeşit çeşit kalbimizi kazanan Dost marka, unutulmazlar arasında...


    Hürrem Çorba

    Özellikle öğrenci evindeyseniz, annenizin nefis çorbalarını özlediyseniz ve cebinizde paranız yoksa hemen BİM'e koşup Hürrem ezogelin çorbası alabilirsiniz. Elbette hazır çorba hepinizin aklına gelebilen bir çözümdür, ancak her hazır çorbayı 50 kuruş gibi sağdan soldan toplayacağınız paralara alamazsınız...


    Muratbey Otlu Peyniri

    Muazzam lezzet olan Van otlu peynirini birçoğumuz biliyoruz. Belki de bu tadı sofralarımıza getiren Muratbey'e ulaşmamızı sağlayan BİM'e de ayrı teşekkür etmek lazım. Ot ve peynirin birleşiminin ne kadar efsanevi olduğunu gösteren peynir hem yöresel hem de ucuz!


    Peripella

    Şeker krizleri için birerbir, cebi yakmayan ve sütlü kakaolu çeşidiyle gönülleri kazanan, öğrenci evinin demirbaşını unutmak ne mümkün? O, Nutella'lara, Sarelle'lere imkanı yetmeyenlerin süper kahramanı... (Duygular şelale)


    Patito

    Arkadaş ortamlarının kurtarıcısı, ağızda dağılan ve kaliteli gördüğümüz markaların hiçbirini aratmayan Patito, genelde film izlerken ya da ikram yapılırken hem ucuzluğu hem de yenilebilirliğiyle günü kurtarmayı biliyor. - - - - - -

    Le Cola

    Onların Coca Cola'sı varsa bizim de Le Cola'mız var! Sudan ucuz kolamız bir üstteki Patito'nun yanına yakışacak belki de en güzel içecek! Bazılarımız dershanelere giderken yol üstünde alıyor, bazılarımızsa nasılsa sudan ucuz deyip alışveriş arabasına bir iki tane atıyor. Ucuz olmasının yanında light seçeneği de mevcut.


    Krınkıl Çubuk Kraker

    Küçüklüğümüzüm bağımlılıklararından biri de şüphesiz susamlı çubuk krakerler. Diğer markalar olmasa da bu 'Krınkıl' kraker hala ucuz! Anılarını canlandırmak isteyenler ya da bağımlılıklarından bir türlü vazgeçemeyenler için gereken tek şey 25 kuruş!


    Bol Bol Ketçap-Mayonez

    Kantinlerin, dönercilerin ve yine öğrencilerin vazgeçilmezi Bol Bol, bu kez esnafı da kurtarıyor. Elbette fiyatından da anlayacağınız gibi bir Tat ya da Heinz olamaz, ancak Bol Bol'un da bir gururu var! Özellikle acılı ketçap büyük markalarla yarışacak düzeyde lezzetli.


    Osmanoğlu Ekler

    Canınız bildiğimiz profiterol mu çekti? Ya da ona benzer bir şeyler mi arıyorsunuz? Sıkmayın canınızı ve en yakın BİM'e girerek çok ucuz bir parayla Osmanoğlu Ekler'e yumulun! Bir kutunun içinde 6 adet bulacağınız ekler, derdinize derman olacaktır.


    Bili Bili Yumurta

    Ve son olarak Bili Bili yumurta! Bildiğiniz üzere yumurtaların kalite bakımından çok fazla farkı yok aslında. Bazı köy yumurtaları dediğimiz yumurtalar elbette biraz cep yakıyor, ancak Bili Bili hem ucuz hem de kahvaltınızın baş köşesine pişirilip konulacak kadar lezzetli.


    Bonus: Geek Ürünleri

    Geçtiğimiz aralık ayında çıkan Star Wars filminin eşantiyon ürünleri hem orjinal hem de ucuz fiyata Bim marketlerine düşmüştü. O zamanları hatırlayın, çılgınlar gibi sıraya girip alışveriş yapan büyük bir kitle vardı...

    Yakın zamanda Batman vs Superman filmlerinin de eşantiyon ürünlerini alan Bim'in bir sonraki hamlesini merakla bekliyoruz!

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler