YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Başrolde Kitap ve Kahvenin Olduğu En İyi 6 Mekan

    Kahve ve kitabın fotografik açıdan yan yana yakıştığı gerçeği ortada. İkisi aynı anda devreye girdiği zaman ortamın şenlenmesinden başka bir şey beklemek mümkün olmasa gerek. Özellikle de bu ikiliyi bazı mekanlarda hazır bir şekilde bulunca daha da tadından yenmez oluyor. Kahvenizi yudumlarken kitap sayfalarının arasında da gezinmekten keyif alacağınız mekanlardan öne çıkanlar ise şöyle;

    Minoa Books and Coffee

    "Kitap, kahve ve daha bir sürü sevdiğimiz şey..." Akaretler'de yer alan Minoa Books and Coffee, kendini bu şekilde tanımlarken, daha da uzun uzun cümleler kurmaya gerek yok herhalde.

    Mekan, iki bölümden oluşuyor; bir taraf kahve içip tatlı yemelik, diğer kısımda ise içerisinde kaybolmaktan keyif alacağınız kitaplar yer alıyor. Kitaplık kısmından seçtiğiniz ve göz atmak istediğiniz parçaları, coffee shop kısmına götüremediğinizi belirtmek isterim. Gerçi son zamanlarda kahve bölümüne de dev bir kitaplık yapıldı, yani kitaplarla daha içli dışlı oturup zaman geçirmek mümkün.

    Adres: Vişnezade Mahallesi, Süleyman Seba Caddesi, No 52/A, Beşiktaş


    Nail Kitabevi

    Kuzguncuk'ta yer alan bu mahalle kitapçısı, kulaktan kulağa yayılarak müdavimlerinin sayısını günden güne artırmakta. Haftanın her günü gidilesi olan Nail Kitabevi, özellikle de pazar günleri ayrı bir keyif vermekte. İsterseniz okumaya devam etmekte olduğunuz kitabı yanınıza alıp kahve eşliğinde üst kattaki köşelerden birine kurulun, isterseniz de yeni kitap keşifleri için radarlarınız açık bir şekilde katlar arasında gezinin.

    Huzur garantisi de taşıyan Nail Kitabevi, çok zamanı olmayanlar ama aynı anda içine hem kahve hem de kitap kokusu çekmek isteyenler için giriş katında da nefis kahveler satmakta. Artık nasıl uyarsa...

    Adres: Kuzguncuk, İcadiye Cd. No:32, Üsküdar


    FilBooks

    Karaköy'de sakin bir sokakta yer alan FilBooks, kitap seçkisiyle kalplerinizi çalma garantisi taşıyor. Mis gibi taze demlenen kahvesi ve nefis kek çeşitleri de, bu bütünlüğün en büyük parçası olarak sizi bekleyenlerden.

    Şehrin tüm kalabalığından uzaklaşmanızı sağlayacak keyifli bir ortamı bulunan FilBooks aynı zamanda, instagram karelerine malzeme çıkartacak huzur verici bir dekora da sahip. İki kattan oluşan mekanın üst katında salıncak bulunduğunu da küçük bir not olarak belirteyim.

    Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mah. Ali Paşa Değirmeni Sk. 1/1, Beyoğlu


    Prototype

    Maslak No:1 ve Ümraniye'de yer alan Prototype, hem sağlıklı bir şekilde karnınızı doyurmanızı sağlıyor, hem de sonrasında kitap keyfi yapmanıza olanak sağlıyor. Maslak'ta yer alan Prototype No1 olarak, Ümraniye'de yer alan ise Prototype No2 olarak geçmekte.

    Kütüphanesindeki kitap çeşitliliği ile uzun uzun zaman geçirmeyi vadeden Prototype'ler, "karnım tok sırtım pek" cümlesinin de hakkını vermekte.

    _Adres: Eski Büyükdere Cad. No/1 Maslak

    Adres 2: Üntel Sokak 14, Ümraniye_


    Tasarım Bookshop & Cafe

    Kadıköy'ün, kitap ve kahve ikilisini barındıran mekanlar açısından oldukça zengin olduğu gerçeği, gerçekten kalpleri ısıtmakta. Tasarım Bookshop & Cafe de onlardan biri.

    Sakin bir ortama sahip olan mekan, çalışmalarınıza rahat rahat devam ederken, kahvenizin yanına da menüden lezzetli bir şeyler seçebileceğiniz en özel yerlerden. Sanat ve tasarım kitapları açısından değerli bir kaynak bulabileceğinizi eklemem lazım.

    Adres: Nevzemin Sok. No:6A Kadıköy


    M.O.C İstanbul

    2014 yılında açılan MOC İstanbul, ilk günden beri kahveleriyle damakta iz bırakmakta. Lezzetli kahve içmek için MOC'un kapısını çalmışken, raflarında yer alan kitaplardan da masanızda bir buket oluşturmayı ihmal etmeyin.

    Taze çekirdeklerden hazırlanan kahvenizin yanında, güncel ve ilgi çekici kitaplarla haşır neşir olmak sizi nasıl da kendinize getirecek. Mutlaka bir deneyin.

    Adres: Şakayık Sokak No:4/A 34365 İstanbul

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler