YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    ''Ben Bunu Ekmeksiz Gömerim'' Dedirten 10 Köfte Tarifi

    Dünyadan ve ülkemizden toplam 10 köfte tarifi ile midenizden gelen gurultulara neden olacağımız için şimdiden özür dileriz. Evde ısrarla deneyebilirsiniz.

    1. Kolay Köfte

    Özellikle haftasonları hızlıca karnınızı doyuracak, damağınızda keyifli bir tat bırakacak bir tarif. Siz de benim gibi dışarıda benim zevkime uygun bol et yapan yok diyenlerdenseniz kolay köfteleri deneyin derim.

    Tarifi burada.


    1. Somon Köftesi

    Somonu farklı şekilde tüketmeniz veya çocuklarınıza eğlenceli biçimde yedirebilmeniz için kullanışlı ve diğer yandan da besleyici bir tarif. Somonu sık sık farklı şekillerde tüketmenizi tavsiye ederim. İçinde barındırdığı yararlı yağı kalbinize çok iyi geliyor. Ayrıca depresyon ile vücudun savaşmasına ve hafızanızı güçlendirecek besin değerleri açısından oldukça zengin bir protein kaynağı. Bu nedenle de çoğu profesyonel sporcunun da tercih ettiği gıdaların başında geliyor.

    Tarifi burada.


    1. Yunan Usülü Kuzu Köfte

    Yunan damak tadından tatmak ve sofralarında ufak farklılıklar arayanlar için hızlı ve kolayca yapılabilecek bir tarif. Biz köftelerin içinde daha çok bayat ekmek ya da galeta unu kullanıyorken Yunan mutfağı irmiği tercih ediyor. Leziz görünmüyor mu?

    Tarifi burada.


    1. Köri Soslu Köfte

    Keyifli ve kolay yapabileceğiniz, sofranızda ana yemek olarak karınları doyuracak damaklara lezzeti yayılacak keyifli bir köfte tarifi. Fırınınızda usulca olurken, diğer yemeklerinizi ocağınızda hazırlayarak bu sayede alan kazanır 40 dk içinde 3-4 çeşit yemek hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, köri sosu ve baharatlarıyla sıradan köfte tadının dışına çıkabileceğiniz kolay bir tariftir.

    Tarifi burada.


    1. Fırında Kaşarlı Köfte

    Kaşar peyniri ile süslenmiş hiçbir yemeğin kötü olduğu görülmemiştir herhalde... Bu köfte tarifinde ise köfte harcını hazırlayıp derhal fırına veriyorsunuz Sonrası kaşar peynirinin maharetine kalıyor.

    Tarifi burada.


    1. Mantarlı Köfte

    Mantarın et yanında müthiş bir damak tadı olması ve mineral olarak zengin olması nedeniyle ara sıra tüketmenizi ayrıca tavsiye ederim. Yemeğin yanına güzel bir patates püresi yapılabilir veya makarna yanında tüketilebilir. Afiyet olsun!

    Tarifi burada.


    1. İtalyan Köfte

    İtalyanın favori lezzetlerinden birisidir. Makarna ile sıkça tüketilen bol domates soslu sarmısaklı harika lezzet.

    Tarifi burada.


    1. Cevizli Köfte

    Bildiğiniz köfteye iri kıyılmış ceviz eklenmiş hali ama bu köfteyi enfes bir tat haline getiren domatesli, sarımsaklı ve naneli sostur. Sosunun kıvamını iyi ayarlamak gerekir.

    Tarifi burada.


    1. Rosto Köfte

    Kıyma harcının içine eklenen sebzelerle birlikte hem daha sağlıklı hem de daha lezzetli bir köfte elde ediyorsunuz. Özellikle sebze sevmeyen çocuklar bile emin olun bu köfteye bayılacaklardır!

    Tarifi burada.


    1. Mini Köfte Sandviç

    Özellikle ev partileri için yapılabilecek minik köfte sandviçlerin tarifi oldukça kolay. Hem aparatif hem de doyurucu bir yemek yapmak istiyorsanız bu tarifi kesinlikle bir inceleyin derim.

    Tarifi burada.


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler