YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Beyin Bedava: 10 Yaratıcı Ve Basit Yöntemle Hem Mideniz Hem Gözünüz Doyacak!

    Bazen, sürekli aynı yöntemlerle hazırladığımız yiyecekleri farklı yöntemlerle hazırlamaya çalışmak, sunmak hem keyifli hem de daha iştah açıcı olabilir. İhtiyacınız olan tek şey; istek. Denemesi bedava!

    1. Çubuklu muz

    Basit ama çok etkili! Ortadan ikiye kestiğiniz muzlara tahta çubuk geçirip erimiş çikolataya batırın. Zevkinize göre üzerine şekerlemeler de serpiştirebilirsiniz. Bir saat buzdolabında beklettikten sonra afiyetle hüpletebilirsiniz.


    1. Pipetle çilek sapı çıkarma

    Tek seferde ağzınıza atıp yemek varken o enfes tadı bölük pörçük çıkarmak çileğe büyük haksızlık. Pipet yoluyla çilek sapını tek hamlede çıkarıp aynı hızla yine tek hamlede mideye indirmek makbul olandır.


    1. Pastırmalı Krep

    Tavaya döktüğünüz krebin üstüne bir dilim pastırma yerleştirin ve tekrar krep ile kapatın. Oldu mu size pastırmalı krep sandviç?


    1. Cupcake yatağında yumurtalı pastırma

    Cupcake kalıplarında sadece cupcake mi yapılıyor sanıyordunuz?


    1. Küp'ürdete küp'ürdete karpuz!

    Biz özellikle Yeşilçam sahnelerinde yatay ve büyük kesilmiş bir karpuz dilimini hüpürdete hüpürdete yiyen jönlere alışmıştık ama daha kolayı varmış! Ortadan ikiye kestiğiniz karpuzu bir de küp küp keserseniz, çok kolay yiyebiliyorsunuz.


    1. Elma yatağında karamel

    İkiye kesip çekirdeklerini çıkardıktan sonra dondurma kaşığıyla rahatça içini ayırdığımız elmayı, karamel ya da zevkinize göre farklı tatlarla doldurup buzdolabında en az 1 saat bekletin.


    1. Kutudan tabak çıkarmak

    O minik minik noodle kutularında işkence çekmeye hiç gerek yok ki! Köşelerin birleştiği yerleri açtığınızda portatif bir tabağınız oluyor!


    1. Dışarıdaki hamburgerler neden daha güzel?

    Dışarıda yediğimiz hamburgerler daha güzel değil sadece daha şekilli. Bardak yardımıyla ortasında daire oluşturduğumuz etin içine yumurta kırıp, ekmek arası yapınca tadından yenmiyor! Yeşillikleri, turşuyu, domatesi de unutmayın sakın!


    1. Pratik dondurma

    Karamel, çikolata ve fındık parçalarını kağıt bardağa sırayla döküp buzluğa atın. Dondurmanız hazır!


    1. Biber kalıplar

    Şöyle güzel bir uykundan uyanıp kahvaltıda nefis bir omlet istemeyen var mıdır? Yoktur herhalde. Omlet iyi oluyor da midemize hitap ettiği kadar gözümüze de hitap etsin istiyoruz. O zaman renkli biberlerimizi yumurta kalıbı olarak kullanabiliriz.

            • -
              Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler