YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bir Dilim Ekmek Üzerine 8 Mütevazi Lezzet!

    Ekmek üstüne lezzet tanımam diyenler! Tam da sizler için çok minnoş lezzetler hazırladık. Yapımı kolay, malzemesi az ve oldukça mütevazi 8 tarif buyrunuz, sizindir:)

    Yumurtalı Ekmek

    Çocukluğumuzun vazgeçilmez lezzetidir Yumurtalı ekmek. Hele o kızgın yağda pişerken çıkan koku... Bu lezzetimizin yapımı oldukça basit ve çok az malzeme gerektiriyor. Üstelik gerekli ekipmanları dilediğiniz her yerde bulabilirsiniz. Hadi gelin bugün anılarımızı tazeleyelim :)

    Yumurtalı Ekmek Tarifi İçin Tıklayın


    Kalpli Sürpriz Ekmek

    Sadece 3 malzeme kullanıyorsunuz ama ortaya dehşet güzel bir şey çıkıyor! Sunumuyla göz dolduran kalpli ekmek; kırılmış kalpleri onarmak ve sevdiklerinizin gözlerinden mutlu kalpler çıkarmak için birebir şimdiden söyleyelim! Haayydiii! Sabah kahvaltısı için aşk dolu ekmeklerimizin tarifini öğrenmeye;

    Kalpli Sürpriz Ekmek Tarifi İçin Tıklayın


    Ekmek Pizzası

    Ufacık tefecik içi dolu turşucuk; Ekmek Pizza! Hiç boşuna koca koca hamurlar açmak için uğraşmayın. Gerçekten orjinal pizzaları aratmayacak lezzete sahip! Üstelik mutfakta profesyonel olmanıza da gerek yok. Şimdiden afiyet, bal olsun :)

    Ekmek Pizzası Tarifi İçin Tıklayın


    Patatesli Kızarmış Ekmek

    Hafta sonu kahvaltınızı küçük bir şölene çevirmek ister misiniz? O zaman tostu ve haşlanmış yumurtaları bir kenara bırakıp Kızarmış patatesli ekmek tarifimizi okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Ayrıca Yumurtalı ekmeğe alternatif olan Patatesli kızarmış ekmek, sizi uzun süre tok tutarak erken acıkmanıza engel olacak, belirtelim istedik :)

    Patatesli Kızarmış Ekmek Tarifi İçin Tıklayın


    Avokadolu Yumurtalı Ekmek

    Dünya üzerinde en yağlı sebze ünavınına sahip olan avokado sizi korkutmasın. Yedikçe sağlığınıza sağlık katacak olan bu sebze, kahvaltıda size bol bol enerji vererek gününüzü harika geçirmenize yardımcı olacak.

    Avokadolu Yumurtalı Ekmek Tarifi İçin Tıklayın


    Ekmek Üstü Muhammara

    Hani başta mütevazi lezzet dedik ya, Bayat ekmekli muhammara tam da bu sözümüzü destekler nitelikte. Muhammaranın lezzetini bilmeyen yoktur, yedikçe yediren bir lezzete sahiptir. Sabah işe/okula giderken vaktiniz yok, 5 dakika daha fazla uyudunuz ama aç acına da yola çıkmak istemiyorsunuz. Bu arada devreye muhammaralı ekmek giriyor! Vücudunuzun alması gereken vitaminleri 1 dilim ekmek üzerine sürdüğünüz muhammaradan gayet de alabilirsiniz!

    Yani diyeceğimiz o ki; 5 dakika daha uyuyabilirsiniz :)

    Bayat Ekmekli Muhammara Tarifi için Tıklayın


    Sarımsaklı Ekmek

    Efendim, siz isteyin bu ekmekler meze olsun, isteyin sıcak çorbanızın yanınında afiyetle yiyeceğiniz çıtır lezzetler olsun! Yeter ki yapmak isteyin, o her yere yakışır... Ekmekleri yerken sarımsak ve zeytinyağının 1 dilim aşk yarattıklarına şahit olacaksınız...

    Sarımsaklı Ekmek Tarifi İçin Tıklayın


    Fıstık Ezmeli Muzlu Ekmek

    Sporcuların velinimeti olan fıstık ezmesi kızarmış ekmeğin üzerinde muz ile birleşince offf! diyorum. 1 dilim ekmek dedik ama bu tarifi hazırladıktan sonra kaç dilimde kalırsınız tahmin bile edemiyorum:)

    Besin değerleri yüksek, enerjisi bol muzlu ekmek bizleri bekleer!

    Fıstık Ezmeli Muzlu Ekmek Tarifi İçin Tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler