YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bir Dilim Pizza, Biraz Dalgınlık, Bolca İnsanlık: Fransız Kadının Yemek İkram Ettiği Evsiz Bakın Kim Çıktı :)

    Duyduğumuz ilk andan beri kalbimizi ısıtan, keyifli bir hikaye...

    İnsanlığa olan inancımızın yenilenmesi resmen bir dilim pizzaya, iyi niyetli bir insana, bir de tatlı bir sürprize bakıyor!

    Hiç de zor bir şey değil halbuki, değil mi? Restoranda yemek yiyebilenlerin, yemeklerinin arta kalanlarını paket yaptırmaları, dışarıdaki evsiz, talihsiz insanlara ikram etmeleri... Çoğu zaman es geçtiğimiz bir kibarlık. Hattâ üzülerek itiraf edelim; canımız sıkkınken sokakta yaşayanlarla muhatap olmak istemediğimiz için elediğimiz bir seçenek, naiflik. :(

    Gel gelelim, bir gün temiz kalpli bir insan karşımıza çıkıveriyor. Bu güzel niyetine biraz dalgınlık ekleniyor; böylelikle yüzümüzü gülümseten, insanlığa inandıran bir hikayemiz daha oluyor!


    Aynı Karine Gombeau gibi :)

    Karine Gombeau, eşi ve 15 yaşındaki oğluyla birlikte tatilini New York'ta yapmakta olan bir Fransız.

    Bir gün bir restorana giriyorlar, pizza söylüyorlar. Porsiyonlar kendi ülkelerindekilere göre büyük olmalı ki, bitiremiyorlar. Kalan pizzayı paket yaptırıp, New York'u gezmeye devam ediyorlar. - - - - - -

    Hanımefendinin gözü, kaldırım kenarında çöpleri karıştıran adama takılıyor.

    Kılığı kıyafeti darmadağın, çöpleri karıştırarak kendine yemek arayan bir adam... Fransız kadın derhal adamın yanına gidiyor; yanında taşıdığı torbadan yemek önermeye yanaşıyor.

    Adamın 'Kutunun içinde ne var?' sorusuna bol Fransızca destekli yarım yamalak bir İngilizce'yle yanıt veriyor: ''Pizza. Ama kusura bakma, biraz soğudu.'' Adam pizza dilimini alıyor, çok teşekkür ediyor. Karina Gombeau, aslında kime pizza ikram ettiğinden habersiz, tatiline 2 gün daha devam ediyor.


    2 gün sonra;

    Kaldıkları oteldeki bir çalışan, Karine Gombeau ve ailesine gazete kipürünü gösteriyor; hikaye tamamlanıyor :)- - - - - -

    Hanımefendinin evsiz sanıp pizza ikram ettiği adam, ünlü aktör Richard Gere'den başkası değil!

    Peki Richard Gere bu kıyafetlerin içinde ne yapıyor, çöpleri niye karıştırıyor!?

    İşin eğlenceli kısmı da bu: Richard Gere tam da o esnada Time Out Of Mind filminin çekimlerini tamamlamakta! Görünen o ki Karine Gombeau farketmeden film setine dalmış, Richard Gere ile konuştuğunu farketmeden onu evsiz sanmış ve pizza ikram etmiş :) Bu anın değerini hemen farkeden Richard Gere ve çekim ekibi de kadını uyarmamışlar; hikayenin oluşmasına izin vermişler!


    Dedik ya; bir dilim pizza, biraz dalgınlık...

    ...bolca da insanlık :)

    ---

    _Kaynaklar: Brightside.me, Today.com, YouTube.com & Imdb.com_

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler