YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bir İhbarda Bulunacaktım: Karnım Çok Aç!

    Bakın polisler bu sefer nasıl bir çağrı aldı!

    Hayat çok zor... Özellikle 79 yaşındaysanız!

    Yalnız yaşamanın zorluğunu en iyi yalnızlar bilir. Özellikle 79 yaşındaysanız ve yaşlıysanız bu zorluk iki katına çıkıyor.

    2016 Ocak ayında Tennessee'den gelen bir yardım çağrısı ve arkasından gelen güzel tepkinin ardından dünyada hala iyi ve vicdan sahibi olan insanların olduğunu fark edip bir kez daha çoğumuzun yaşanmaz olarak gördüğü dünyada bir umut olduğunun farkına varabiliyoruz. Özellikle bu yardıma koşan kişiler son zamanlarda dünya genelinde büyük eleştiri alan polislerden gelince...


    Küçük bir iyilik çağrısıyla başladı her şey...

    Polisi aramanızın sebepleri; soyulmuşsunuzdur, çığlık sesleri duymuşsunuzdur belki de aradığınız anda evinizde hırsız dolaşıyordur ama gelen çağrı bunlardan farklıydı...

    Aslında şuan dünyanın birçok yerinde yaşanan kimsenin umursamadığı bir sorundu, yaşlı adam tek kelimeyle tüm ihtiyacını özetliyordu:

    "Açım"


    Günlerdir yemek yemediğini söylüyordu

    Olayın aslı biraz daha derin ve acıydı aslında. 79 yaşındaki bakıma muhtaç adam yakın bir zaman önce bakıcısı tarafından soyulmuş, tüm banka kartları boşaltılmıştı. Kış şartları ve yaşlılığını düşünürsek şehirden uzakta yaşayan yaşlı adamın alışverişe çıkacak gücü yoktu. Ailesi olup olmadığıysa tam anlamıyla bir muammaydı...

    Gelen polislere yaşlı adam günlerdir yemek yemediğini belirtiyordu. - - - - - -

    Polisler imdadına yetişti

    Gelen çağrı üzerine yola çıkan polisler zorlu kış şartlarına aldırış etmeden yaşlı adamın evine gitti. Gördükleri manzara karşısında şaşkına dönmüşlerdi. Gerçekten de yaşlı adamın söylediğini kanıtlar şekilde buzdolabı bomboştu.

    Hemen harekete geçen devriye polisleri Brian Gray, Adam Runions, Nathan Bolton, Mark Billions, Buddy Odom kendi aralarında 160 dolar toplayarak markete gittiler yaşlı adamın buzdolabını ağzına kadar doldurarak ihtiyacını 2 ay karşılayacak erzak aldılar.

    Olay yaşandıktan sonra kasabada yaşanan kasırga bu sayede yaşlı adamı fazla etkilememiş oldu. - - - - - -

    Olaydan sonra karakola bağış kutusu konuldu

    5.000 nüfusu olan ve Apalaş Dağları'nın yanında yer alan Mount Pleasant adlı kasabada aslında bu tür olaylar sık sık yaşanıyor. Yardımsever kasaba halkı birbirine sahip çıkıyor ancak sert kış şartları sebebiyle birbirlerinden haberleri olması bir hayli zorlaşıyor. Bu yüzden polis karakolunda bağış kutusu konulup, kutuya atılan paralar bu gibi sıkıntılar çeken insanlara yardım olarak geri dönüyor.

    Belki size küçücük gelecek bu iyilik kırıntısı insanlık adına büyük bir adım olabilir. Hala bir yerlerde yardıma ihtiyacı olan insanların imdadına koşan birilerinin olduğunu bilmek içimizi umutla doldurmaya yetebilir. - - - - - -

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler