YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bir Tat Bir İzle: Ağzımızı Sulandıran 13 Film

    Bazı filmler var ki, içindeki tek bir objeyle dahi kendisini anımsatabiliyor. Filmleriyle özdeşleşen yiyecekler de o objelerin başında geliyor.

    1. When Harry Met Sally

    Romantik komedilerin atası olan When Herry Met Sally filmini hatırlayıp da Sally'nin orgazm taklidi yaptığı o meşhur restoran sahnesini hatırlamayan var mıdır?


    1. Julie and Julia

    Meryl Streep'in olağanüstü oyunculuğu yemekle birleşince ortaya çok sıcak ve keyifli bir film çıkıyor.


    1. The Breakfast Club

    Beş tane alakasız lise öğrencisi disiplin cezası için cumartesiyi okulda geçirmek zorunda kalınca olaylar gelişiyor. Sonrası filmde... (:


    1. Chocolat

    1959 kışında Vianne (Juliette Binoche) kızı Anouk ile sessiz bir Fransız kasabasına gelip bir çikolata dükkanı açar. Roux karakterini canlandıran Johnny Depp ise yeni seksi hep seksi! Çikolata ile estetik birleşince lezzetli mi lezzetli bir film çıkıyor ortaya.


    1. Jiro Dreams of Sushi

    Japon mutfağına yaptığı katkılar nedeniyle devlet tarafından yaşayan ulusal hazine ilan edilen usta Jiro Ono 'yu ve üç Michelin yıldızı sahibi Sukiyabashi Jiro isimli lokantasını anlatan belgesel, fragmanıyla bile ağız sulandıran cinsten!


    1. Fried Green Tomatoes

    Yaşlı Ninny'nin ağzından Amerika'nın 30'lu yıllarının anlatıldığı minnoş bir film. Seyrettikten sonra en yakın arkadaşınızı yemeğe çıkaracağınıza yemin edebilirim. (:


    1. Charlie and the Chocolate Factory

    Yine Johnny Depp yine bir çikolata filmi. Bence Tim Burton'ın ikisi bir arada olursa kadın izleyicilerin asla kaçırmayacağını tahmin etmesi çok da zor olmamıştır. Yalnız uyarmak gerekiyor ki, yanınızda çikolata olmadan bu filmi izlemek tehlikeli ve yasaktır.


    1. Ratatouille

    Şef "Gusteau's" restoranı, bir çocuk ve ona yardım eden fare... Becerikli farenin serüvenlerini anlatan 3D animasyonu izlerken -varsa- çocuğunuzu da çağırmayı unutmayın.


    1. Soul Kitchen

    Fatih Akın'a bayılıyor muyuz? Eveeeeeeet! Peki Fatih Akın mutfağa girerse ne olur? Hepimize afiyet olur.


    1. Big Night

    İki kardeşin batmak üzere olan restoranlarını kurtarmak için son şansları olan büyük bir geceye hazırlıklarını anlatan keyifli bir film.


    1. My Blueberry Nights

    Norah Jones'un içsel yolculuğuna şahit olup garson olarak gördüğümüz bir Wong Kar Wai filmi. Film ayrıca Jude Law ve Natalie Portman'ı bonus olarak sunuyor.


    1. The Hundred-Foot Journey

    İşin içine mutfak hem de Hint mutfağı girince filmin kötü olması mümkün mü? Hele bir de Saint-Antonin-Noble-Val'de geçerse değmeyin keyfine...


    1. BONUS: Nine 1/2 Weeks - Buzdolabı önündeki Mickey Rourke ve Kim Basinger'ın unutulmaz sahnesi

    1986 yapımı Mickey Rourke ve Kim Basinger'in efsane erotik filmi. O nasıl bir kiraz yemedir öyle? Muhteşem!

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler