YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu Çocuk Yemek Yiyerek Günde 1500 Dolar Kazanıyor!

    Güney Koreli bu çocuk, her gün evinde yemek yerken takipçilerine canlı yayın yapıyor ve bu sayede günde 1500 dolar kazanıyor. Bu yeni akım Güney Kore'de yayılmaya başladı ve pek çok genç paraya para demiyor!

    Canlı yayında yemek yeme etkinliği

    Canlı yayına başlamadan saatler önce, takipçilerinden hesabında yayınladığı menülerden t bir tanesini seçmelerini istiyor ve canlı yayın saatine kadar aç kalıyor. 14 yaşındaki çocuk, izleyicilerinin gözleri önünde çoğunlukla daha önce tatmadığı yemekleri yiyor ve bitiriyor. Yemek yerken ki görüntüsünü yayınladığı siteden ise izleyici başına para alarak genç yaşta hem lezzet düşkünü oluyor hem de para kazanıyor.


    Yeme etkinliği çığ gibi büyüdü.

    Bazı etkinlik sahipleri ise işi şova dönüştürmeye başladılar bile. Dünyanın dört bir yanından takipçilerini davet edip, kendi yaptıkları yemekleri canlı yayında yediren ve izleyicileriyle buluşturanlar gün geçtikçe artıyor. Yayın yapanların yaş aralığı 14 ile 35 arasında değişiyor.


    Canlı yayında hem pişiriyor hem de yiyor.

    Bazıları ise canlı yayında yemek pişirip ve yiyerek para kazanıyor. Güney Koreli gençler, dünya çapında ve çığ gibi büyüyen izleyicilerinden inanılmaz paralar kazanırlarken hem her şeyin tadına bakıyorlar hem de fenomen haline geliyorlar.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler