YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu Soğanlı Kür İle Öksürüğe Elveda Deyin

    Günümüzde insanların yaşadığı en yaygın rahatsızlıklardan olan öksürük tedavi edilmezse daha ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

    Öksürük, günümüzde insanların yaşadığı en yaygın rahatsızlıklardan biri. Başlarda korkutucu olmaz. Ama tedavi edilmezse, daha ciddi bazı hastalıklara yol açabilir.

    Ayrıca bunun sorumlusu biraz da çağımızın hızlı yaşam tarzı. Dengesiz beslenme ve az hareket etmek, bağışıklık sistemimizi zayıflatıyor. Bunun sonucunda hastalanıyor ve günlük işlerimizi sorunsuz şekilde halledemez hale geliyoruz. İşte bu yüzden, aşağıda sizlere öksürüğe karşı soğanlı tarifi sunuyoruz.

    Soğanı Dörde Bölünce Olanlara İnanamayacaksınız!!!


    Evet bu durumlarda alışılagelmiş olan uygulama ilaç kullanmak. Ama bu ilaçların içeriği hakkında son gelişmeler ve tartışmalar nedeniyle çoğu kişi bunları kullanmayı bırakmış durumda. Bu yüzden insanlar artık doğal tıp çözümlerini kullanmaya başladı.

    Ayrıca her evde bulunabilen birçok gıda malzemelesinin öksürüğe ve diğer birçok hastalığa iyi geldiği kanıtlandı. Bunlar arasında sarımsak, soğan, limon vb. sayılabilir. Bu gıdalar vücut için birçok faydaya sahip sağlıklı bileşenler içeriyor. Hatta insanlar bahçelerinde organik gıdalar yetiştirmeye başladılar. Hadi şimdi söz konusu tarifi görelim.

    Öksürüğe karşı soğanlı tarif

    Gerekli malzemeler:

    • 1 su bardağı bal
      • 1 adet kırmızı soğan
      • 1 çay kaşığı esmer şeker

    Hazırlanışı:

    Öncelikle soğanı halka şeklinde doğrayın. Orta boy bir kavanozun içine halkalardan birini koyun. Ardından kavanozdaki soğanın üzerine biraz bal ve 1 çay kaşığı esmer şeker dökün. Tüm kavanozu doldurana kadar aynı işlemi tekrarlayın. Soğanlı tarif hazır olmak üzere. Kavanozun ağzını iyice kapatın ve kenara koyup bir gece bekletin. Ertesi sabah kavanozda sıvı bir karışım olacak. Bu sıvı karışım, öksürüğünüzün birkaç gün içinde geçmesini sağlayacak.

    Bronşiti kökünden kurutacak reçete için tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler