YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Burçlara Göre Akşam Yemeği

    Çoğu zaman akşamları ne yiyeceğimize karar vermekte zorlanırız. Dışarıda yemek ya da eve sipariş etmek için sonsuz sayıda seçeneğimiz varmış gibi hissederiz. Ve bazen hızlı, kolay ve lezzetli bir şey yapmak istediğimizde nereden başlayacağımızı bilemeyiz. Şimdi size en azından bu akşam kolayca karar verebilmeniz için birkaç lezzetli önerimiz var.

    Koç Burcu

    Eğer Koç burcuysanız, çabuk hazırlanan kolay yemeklerden vazgeçmeyin. Çabucak kolay bir sandviç ya da yapması 30 dakikadan az süren yiyecekler hazırlayın. Ateş burcu olduğunuz için hamburger gibi ızgarada yapılan bir yiyecek de tercih edebilirsiniz. Eğer paket yaptıracaksanız pizza veya dürüm gibi hızlıca hazırlanan bir şey atıştırabilirsiniz.

    Sosisli Hamburger Tarifi İçin Tıklayın


    Boğa Burcu

    Bir Boğa burcu olarak bolca sosun eşlik ettiği bir yemek tercih edin. Eğer siz pişiriyorsanız, kolayca hazırlanan kremalı soslu bir makarna tam size göre. Ya da Fransız mutfağı sizin için çok özel olduğundan, bir Fransız restoranı tercih edebilirsiniz. Ne yiyor olursanız olun, şarapla iyi gittiğinden emin olun!

    Fransız Usulü Soğan Çorbası Tarifi İçin Tıklayın


    İkizler Burcu

    Gezmeyi ve farklı şeyler denemeyi seven İkizler burcu için elle yenen yemekler biçilmiş kaftan. Eğer evdeyseniz humus, pide, peynir ve zeytin gibi ufak atıştırmalıkları bir araya getirerek kendinize bir açık büfe tabağı hazırlayabilirsiniz. Her ne olursa olsun, kendi yeme maceranızı kendiniz hazırlamalısınız.

    Cupcake Kalıbında Sosisli Omlet Tarifi İçin Tıklayın


    Yengeç Burcu

    Ev yemekleri tam size göre! Klasik peynirli bir makarna tercih ederseniz, asla pişman olmazsınız. Tavuk çorbası ya da kızartması da sizin için mükemmel seçimler olabilir.

    Közlenmiş Domatesli Tavuk Tarifi İçin Tıklayın


    Aslan Burcu

    Bir Aslan burcu olarak yemek seçiminde mükemmeliyetçisiniz. Kendi malzemelerinizi seçebildiğiniz restoranlarda, tabağınızda kendi seçimlerinizden bir yığın oluşturmayı seviyorsunuz. Ve daima yemek hazırlama sürecinin bir parçası olmaktan zevk alıyorsunuz.

    Evde bir salata hazırlayabilir ya da kendi malzemelerinizi seçip hazırlatabileceğiniz bir mekana uğrayabilirsiniz. Ayrıca tatlıya olan zaafınızı da unutmamak lazım!

    Meyveli Pizza Tarifi İçin Tıklayın


    Başak Burcu

    Birazcık sağlık delisi olarak, organik yiyecekleri seviyorsunuz. Ayrıca en yeni sağlık trendlerini de yakından takip ediyorsunuz. Kendinize kolayca bir kase kinoa hazırlayabilir ya da birkaç tane suşi sipariş edebilirsiniz.

    Yanınızda Taşıyabileceğiniz 21 Sağlıklı Atıştırmalık

    Eylül Ayı Burç Yorumlarınız İçin Tıklayın


    Terazi Burcu

    Doyurucu bir yemek istiyorsunuz, ama hayvanları da seviyorsunuz. Vegan değilseniz bile bu akşam yemeğiniz etsiz olacak. Kendinize az yağlı bir makarna hazırlayabilir ya da doğruca bir Japon restoranına giderek vejetaryen rameninizin keyfini çıkarabilirsiniz.

    Nohutlu Ispanak Salatası Tarifi İçin Tıklayın


    Akrep Burcu

    Gizemli şeyleri seviyorsunuz ve yemeğiniz ne kadar baharatlıysa sizin için o kadar iyi. Eğer yemeğinizi evde pişiriyorsanız, evde daha önce denemediğiniz acı bir sos bulundurduğunuzdan emin olun. Ya da kendinize ekstra baharatlı ve soslu bir porsiyon kebap söyleyin. Deniz ürünleri restoranları da, bir su grubu olan Akrep burcu için doğru bir seçim olabilir.

    Çökertme Kebabı Tarifi İçin Tıklayın


    Yay Burcu

    Bir Yay burcu olarak dünyayı gezmek sizin işiniz. Şu an seyahatte değilseniz bile yemek seçiminiz dünya mutfağından olmalı. Piknik sepetinizi hazırlayıp daha önce gitmediğiniz bir yerde yiyebilir ya da akşam yemeğinizi yeni açılan ve önceki gittiklerinizden farklı bir restoranda yiyebilirsiniz. Sizin için önemli olan ne yediğinizden çok, nasıl yediğiniz. Bu yüzden iş çıkışından önce yemek yiyeceğiniz yeri internetten araştırmayı ihmal etmeyin.


    Oğlak Burcu

    Sizin için yemek dediğiniz; hem kolay hazırlanmalı hem de lezzetli olmalı. Kendinize bir sandviç hazırlayabilir ya da eve dürüm sipariş edebilirsiniz. Eğer siz hazırlayacaksınız, hazırlama işini önceden halledin.

    Yemek yerken aynı zamanda çalışmak isteyebileceğinizden, ne yiyorsanız yiyin laptopunuzun yanında yiyebileceğiniz bir şey olsun. Eğer işinize ara veriyorsanız semt pazarına uğrayıp kendinize salata almak da, bir toprak grubu olan Oğlak burcuna uygun bir davranış. Tabii salatanızı plastik bir kapta ofisinize de getirebilirsiniz.

    İtalyan Usulü Ton Balıklı Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    Kova Burcu

    Bilim kurguyu seven Kova burcu insanı, yemek söz konusu olduğunda da olağan dışı ve farklı tatlar bir araya getirilerek hazırlanan yemeklerden zevk alır. Eğer kendi yemeğinizi kendiniz hazırlıyorsanız, mikrodalgada hazırlanan bir yemeğin üzerine tavada az kızartılmış yumurta ekleyebilirsiniz. Eğer dışarıda yiyecekseniz, bir Kore restoranına uğrayabilir ya da bir tatlıcıda fondü yemenin keyfini çıkarabilirsiniz.


    Balık Burcu

    Romantik yemekleri seven Balık burcu için mum ışığında yenen yemekler vazgeçilmez... Bu sırada yemeğe eşlik eden partnerinizden büyülenmeniz de yüksek bir olasılık! Kendinize mükemmel bir başlangıç yemeği ya da ateşli sosların eşlik ettiği büyük bir tabak patates kızartması hazırlayabilirsiniz. Seçiminiz ne olursa olsun sonu romantik bitmeli.

    Muffin Kalıbında Peynirli Patates Yığınları

    Canı çekenler için bonus: Mozzarella Peynirli Kıtır Patlıcan


    En Çok Aranan Haberler