YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Çiğ Köfte

    Adım 1

    Bir kabın içine doğranmış kuru soğan, salça ve isotun yarısı ile yarım su bardağı suyu katıp karıştırın. İçersine bulguru da ilave edip bulgurların yumuşamasını bekleyin.

    Adım 2

    Bu arada domateslerin kabuklarını soyun ve küp küp doğrayın. Ardından bulgurlu karışımın içine katıp iyice yoğurun. En az 30 dakika boyunca yoğurma işleminiz devam etmelidir. Kıymayı ve kalan isotu yarım su bardağı suyu, 1,5 çay bardağı limon suyu ile birlikte başka bir yoğurma kabının içinde yoğurun.

    Adım 3

    Ardından bu karışımı bulgurlu karışımın içine koyun ve karıştırın. Ardından içine baharatları ekleyin ve yine en az yarım saat yoğurun. En son olarak da yeşil soğanları ince ince doğrayın, sarımsakları ezin, maydanozları ince ince doğrayın ve 1,5 çay bardağı limon suyunu da ilave edin ve karıştırın. Elde ettiğiniz çiğ köfte harcından parçalar koparın ve elinizle şekil verip, marul yaprakları içinde servis edin. Afiyet olsun!

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler