YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Çocuklar İçin Doğum Günü Mesajları

    Çocuklar, çocuklarımız hayatımızın mutluluk kaynakları. Doğdukları gün güneş sadece bize doğmuş gibi hissederiz. Nasıl büyük bir mutluluktur o. Tarifinin olmadığı, üstüne herhangi bir mutluluğun eklenemediği en

    Çocuklar İçin Doğum Günü Mesajları

    Çocuklar, çocuklarımız hayatımızın mutluluk kaynakları.Doğdukları gün güneş sadece bize doğmuş gibi hissederiz. Nasıl büyük bir mutluluktur o. Tarifinin olmadığı, üstüne herhangi bir mutluluğun eklenemediği en mutlu an.O anı anlatmak için ne kelime yeter ne de cümle. İnsan kalbine doğan güneşi nasıl tarif edebilir ki.

    Çocuklar çok özeldir, ilk doğdukları andan itibaren çok berrak zihne sahip olup zihin bile okuyabilirler. Bu nedenledir ki çok özel varlıklardır. Bu nedenledir ki onları gerçekten sevenle sevmeyeni çok iyi ayırt edebilirler. Bir o kadar savunmasız, bir o kadar güçlüdürler. Dünyanın en tatlı, en şeker varlıklarıdır.

    Maskeleri olmadığından mutlulukları da mutsuzlukları da hemen anlaşılır. Sokak ortasında bağırmaktan, ağlamaktan kendilerini yerlere atmaktan hiç utanmazlar çünkü kendilerini sonsuz bir özgürlüğün içinde,istedikleri her şeyi yapabilecek gibi hissederler. Her biri ayrı bir cevher,ayrı bir hazinedir. İşlemek, yoğurmak gerekir. Onlar bizim eserimizdir.

    Çocuklar için yazabileceğimiz bazı mesajları gözden geçirelim.

    Sen nefes kadar değerlisin, canım kadar değerlisin. İyi ki doğdun.

    Yüreğindeki çocuksu saflık, kaç yaşında olursan ol hep taze kalsın. Doğum günün kutlu olsun.

    Seni kucağıma aldığım an, yaşadığımı anladım ben. Seni çok seviyorum biricik yavrum. Doğum günün kutlu olsun.

    Yıllar önce bugün bana bir armağan verildi. Hayatımda aldığım en güzel armağandı bu. Seni aldım kucağıma anneciğim ve sonra ben seni her gün daha çok sevdim. Bu öldüğüm güne kadar böyle devam edecek. Mutlu yıllar.

    Hayatımı bildiğimi sanırdım, sen doğdun ve ben senden her gün yeni bir şey öğreniyorum. Ne dilersen gerçek olsun. Çok uzun, mutlu,sağlıklı yaşların olsun. Güzel gözlerin keder nedir bilmesin. İyi ki doğdun.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler