YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Denizden Babası Çıksa Yiyecekler İçin Derya Kuzusu 8 Tarif!

    "Hep una bula kızart nereye kadar?" dedik, dayanamayıp alışılmış balık tariflerin dışına çıktık. Balıkseverlerin kalbini tam 12'den vuracağız! Malzemeleri hazırlayın :)

    Baharat Soslu Levrek

    Tarçınla pişirilmiş levrek tava çok yakın bir lezzet gibi gelmese de, tadına vardığınız o an gözlerinizde minnoş kalpler çıkartmaya yetecek. Nereden mi biliyoruz? Biz de deneyimledik de ondan :)

    Baharat Soslu Levrek Tarifi İçin Tıklayın


    Fırında Çipura Fileto

    Sevdiklerinizi mutlu etmenin en güzel yolu burada! Oldukça kolay, çabuk pişen bir tarif ile kısa sürede harikalar yaratabilirsiniz. Yanına da birkaç malzemeli salata yapalım. Mutluluğu ikiye katlarız olmaz mı?

    Fırında Çipura Fileto Tarifi İçin Tıklayın


    Somon Fümeli Yumurta

    Balığın en şık hali şu anda tam karşınızda! Öyle minnoşlar ki elinizi atıp midenize gömmek için zorlanabilirsiniz... Harika tarifimizi davetleriniz için hazırlayabilir ya da güzel bir akşam yemeğini paylaşacağınız arkadaşınız için hazır edebilirsiniz.

    Somon Fümeli Yumurta Tarifi İçin Tıklayın


    Sebzeli Balık Tava

    Balığı mısır ununa bulayıp ya da fırına sürerek pişirmeyi geride bırakmak istedik. Farklı tatlara yelken açma isteği bizi yoğurt soslu sebzeli balık tarifine götürdü. "Yoğurt mu soslu balık?" diyen sevgili okur, dene gör bak neler oluyor :)

    Sebzeli Balık Tava Tarifi İçin Tıklayın


    Somon Sandviç

    Sırada balıkların şahı somon ile yapabileceğiniz bir başka güzel tarif daha... Bu somonlu, pastırmalı sandviç tarifi için biraz zaman ayırın. Isırdığınız an lezzet patlaması yaşayacaksınız!

    Somon Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    Fırında Çıtır Balık ve Patates

    25 dakika içerisinde lezzetli ve sağlıklı bir yemek yemek ister misiniz? Aman Tanrım! Elbette sesleri hep bir ağızdan yükseliyoooooor! O zaman buyurunuz;

    Fırında Çıtır Balık ve Patates Tarifi İçin Tıklayın


    Ekşi Soslu Balık Tava

    Midesini yormadan hafif beslenmek isteyenler vardır aramızda, öyle değil mi? Güzel, hafif bir akşam yemeği için ekşi soslu balık tava ideal bir lezzet!

    Ekşi Soslu Balık Tava Tarifi İçin Tıklayın


    Balık sevdalıları bu tarifi havada karada götürür elbet, ama şimdi önemli olan şey ise balığı ağzına sürmeyen kitle. Baharatlarla kızartılmış balık parçaları avokado ve lahana ile birlikte servis ediliyor. Böyle bir lezzet yok sevgili okur, nasıl desem... Damağınızı çatlatacak yahu!

    Balık Taco Tarifi İçin Tıklayın

    BONUS: DENİZ ÜRÜNLERİYLE LİNGUİNİ


    Chef GPT

    En Çok Aranan Haberler