YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Doktor ve Diyetisyenleri Korkutan Tehdit: Mide Lobisi

    Her biri az buçuk Vedat Milor, bir buçuk Murat Yeni ya da Ezgi Sertel olan lobiciler düzenledikleri günah gecesinde dünyaları yedi de yine doymadılar!

    Hacı hacıyı Mekke'de ayı ayıyı Lobi'de bulurmuş!

    Yumurtanın kolesterol yapıp yapmadığı, kahvaltı yapmanın zayıflamaya yardımcı olup olmadığı dahil neredeyse her konuda tartışan, iktidarla muhalefet gibi sürekli birbirlerine itiraz eden doktor ve beslenme uzmanlarını ortak noktada buluşturan mucizevi bir konu başlığı var, o da gece yemek yemenin zararlı olduğu!

    Diğer taraftaysa can boğazdan gelir lafını düstur edinmiş, kalplerine giden yolun midelerinden geçtiğini ayan beyan ilan etmiş ve- söylemesi hiç de ayıp değil- kendilerini AYI olarak tanımlamış, doktorların öğretilerine karşı çıkmayı hayat tarzı bellemiş, lobicilik faaliyetleriyle gözleri üzerinde toplayan bir oluşum var, o da: Mide Lobisi!

    "En iyi şu burda yenir, şuranın busunun üzerine tanımam, abicim bunu yemeden ... yedim deme" gibi cümlelerin anavatanı olan Mide Lobisi, her biri az buçuk Vedat Milor, bir buçuk Murat Yeni ya da Ezgi Sertel olan garip bir grup işte.

    Facebook'ta 2014’ün Aralık ayında kurulan ve atalarımızın: “hacı hacıyı Mekke'de ayı ayıyı lobide bulurmuş” sözünde dedikleri gibi birbirlerini bulmakta hiç de zorlanmayan yaklaşık 2000 kişinin faaliyetleriyle yürüyen Mide Lobisi, “aç varmış tok varmış, ay aman canı çekermiş, komşuda pişer bize de düşermiş” demeden yemekleri gömmeye devam ettikleri, adeta bir günah gecesine dönen son etkinlikleriyle yine, telefon ve bilgisayarlarının başındaki insanları yutkundurdu.

    Food porn’un kitabını yazmış lobiciler, adeta kendilerine işkence etmekten büyük bir keyif alan mazoşistler gibi birbirlerine o anda yedikleri yemeklerin fotoğraflarını atmak suretiyle adeta gövde gösterisi yapıyorlardı. Kaloriler kalori üzerine, tatlılar yemek üzerine geliyordu. Yeter diyordu diyettekiler, yetmiyordu! :(

    İşte, Mide Lobisi böyle, bir gruptu ve Gece Yarısı Ayılığı Vol. 1 etkinliği Facebook’ta aşağıdaki kanıtlarda göreceğiniz üzere büyük bir kara leke olarak kalacaktı. Tabii ki etkinliğin devamı gelmezse...

    Hazır burnumuza kadar günaha batmışken bir de etkinliğin büyük ve küçük ayılarını seçelim dedik biz.
    Gerisine de fotoğraflara bakarak siz karar verin.

    Not: Yazar da etkinliğe katıldığı için kendine oy verememiştir yoksa o da iyi yedi yani.

    Etkinliğin Büyük Ayı ödülünü pek tabi grubun da kurucusu, Gezobur'dan da yakınen tanıdığımız sevgili Koray Günyaşar alıyor :)

    Küçük Ayı ödülünüyse şu gördüğünüz, yüzüne pek de bakılmayası Brüksel lahanalarını bile yiyemeyen, ismini vermekten imtina ettiğimiz lobici alıyor.

    Bu da kapanış fotoğrafı olsun.

    BONUS: BaklavalıkHamurdan Kıymalı Börek


    En Çok Aranan Haberler