YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ereksiyona İyi Gelen Yiyecekler

    Ereksiyon problemi pek çok erkeğin zaman zaman yaşadığı ve çoğu zaman da konuşmaktan çekindiği bir problemdir.

    Bu durum birçok erkeğin başına gelmektedir ve bir uzmana danışıldığı takdirde çözülebilmektedir. Üstelik erkekler bu sorunu sık sık yaşadıklarında özgüven problemi de yaşamaktadırlar ve bu da iyi bir cinsel yaşamın önüne geçmektedir.

    Sertleşmeye iyi gelen yiyecekler için tıklayın

    Doktorlar, uzmanlar ve psikologlar önceleri ereksiyon probleminin psikolojik nedenlerle ortaya çıktığını ve bunun da biraz partnere bağlı olduğunu öne sürüyorlardı. Ancak son dönemlerde yapılan araştırmalar bunu yalanlamaya yetti.

    Günümüzde uzmanlar ve doktorlar, ereksiyon probleminin altında, damar tıkanıklığının, alkol kullanımının, uyuşturucu kullanımının, sigara kullanımının ve bazen de yanlış prostat ameliyatlarının olduğunu ortaya koymaktadırlar.

    Seksten önce asla yememeniz gereken 17 yiyecek!

    Üstelik yapılan bazı tetkikler ve testler sayesinde ereksiyon probleminin altında fiziksel problemlerin mi yoksa psikolojik problemlerin mi yattığı ölçülebilir hale gelmiştir ve bu da ereksiyon probleminin ortadan kalkması için doğru tedavi yönteminin uygulanabilmesine olanak sağlamıştır.

    Ereksiyon problemi kimi zaman penisin sertleşememesi, kimi zaman da cinsel ilişki sırasında sertleşmeyi koruyamaması olarak vuku bulmaktadır. Bu konuyu konuşmak erkeklerin çok fazla tercih ettiği bir şey değildir. Oysa bu problemin altında yatan sebeplerin bulunması ve bu sebeplerin ortadan kaldırılabilmesi öncelikle bu problemin üzerine gitmek ile mümkündür.

    Genel ereksiyon problemine çare olan tedavilere destekleyici olarak birtakım yiyecekler de önerilmektedir. Bu yüzden ereksiyon probleminde beslenmenin de çok önemli bir etkisi olduğu söylenebilir. Eğer ki ereksiyon probleminiz bulunuyor ise ereksiyona iyi gelen yiyecekleri tüketerek bu probleminizi en aza indirebilirsiniz.

    Yine de en iyi yöntem tabii ki bir doktora başvurmak ve yardım almaktır. Şimdi ereksiyona iyi gelen yiyecekleri detaylı olarak inceleyelim ve ereksiyon problemi yaşamamak ya da hali hazırda bulunan ereksiyon problemini en aza indirmek için hangi gıdaları tüketmemiz gerektiğini öğrenelim.

    En tatlı ve en hafif bonus! :

    Ereksiyona İyi Gelen Yiyecekler Nelerdir?

    1. Bakla

    bakla_590_989_07052014

    Bakla ağırlıklı olarak parkinson hastalığının tedavisinde kullanılan oldukça faydalı bir besindir. Bakla aynı zamanda ereksiyon problemine oldukça iyi gelen bir besindir. İçeriğinde bulundurduğu maddeler sayesinde bakla, ereksiyon problemi yaşayan kişilerin düzenli olarak ve yeteri miktarda tüketmesi gereken sebzelerden bir tanesidir. Üstelik vücuda birtakım başka faydaları da olan bakla, sadece bu problemi yaşayan erkekler tarafından değil herkes tarafından düzenli olarak tüketilmeli ve beslenme alışkanlıkları arasına alınmalıdır.

    2. Tarçın

    tarcin-şişkinlik

    Tarçın hem çok lezzetli hem de çok faydalı bir besindir. Ancak bunların yanında tarçının ereksiyon problemine de iyi geldiği bilinmektedir. Özellikle uzmanlar tarafından yapılan bir araştırma sonucuna göre, tarçının sadece kokusu bile ereksiyon problemine iyi gelen bir uyarıcı niteliğindedir.

    Bu sebeple ereksiyon problemi yaşayan kişilerin düzenli olarak tarçını tüketmesi oldukça önemlidir. Üstelik tarçının ereksiyona iyi gelen en önemli ve en güçlü gıdalardan bir tanesi olduğu söylenmektedir. Tarçını, tatlılarınızda ya da bitki çaylarınızda kullanabilir ve bu şekilde tüketebilirsiniz.

    3. Yulaf

    yulaf-nasil-tuketilir_646x340

    Yulaf bilindiği üzere insan sağlığı için büyük faydaları olan kıymetli bir besindir. Özellikle yapılan araştırmalara göre yulafın cinsel gücü arttırıcı bir özelliği bulunduğu da söylenmektedir. Bu sebeple ereksiyon problemi yaşayan kişilerin düzenli olarak yulaf tüketmesinde büyük bir fayda vardır.

    Aynı zamanda sadece ereksiyon problemi yaşayan erkeklerin değil, genel anlamda daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak isteyen herkesin de düzenli olarak yulaf ve yulaf içeren gıdalar tüketmesi çok önemlidir.

    Yulaf çünkü çok miktarda linf içerdiğinden sindirim sisteminin çalışmasına büyük oranda katkı sağlamaktadır. Bu sebeple sıklıkla tüketilmesi gereken ve beslenme alışkanlıkları arasına alınması gereken bir gıdadır.

    4. Zencefil

    zencefil-nedir-nasil-kullanilir-faydalari-ve-yan-etkileri-nelerdir

    Zencefil genel anlamda insan sağlığı ve insan vücudu için faydaları saymakla bitmeyen bir besindir. Aynı zamanda zencefil ereksiyona da çok iyi gelen bir yiyecektir. Uzmanlar tarafından yapılan bir araştırmaya göre, zencefilin cinsel gücü arttırdığı ortaya konmuştur.

    Üstelik zencefilin sperm sayısını da arttırdığı söylenmektedir. Bu sebeple zencefil ereksiyon problemi yaşayan erkeklerin düzenli olarak tüketmesi gereken bir yiyecektir.

    5. Kereviz

    5159235871-thinkstock-kereviz-sebze-beslenme-yemek-mkl

    Kereviz, oldukça faydalı ve besin değerleri bakımından çok zengin olan bir yiyecektir. Kereviz ereksiyona da çok iyi gelmektedir. Kerevizin cinsel faaliyeti arttırma gibi bir özelliği bulunmaktadır ve iktidarsızlığın önüne geçebilmektedir.

    İkinci lezzetli bir bonusa kim hayır diyebilir?


    Chef GPT

    En Çok Aranan Haberler