YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Erkeklerin Mutfağa Girmesini Neden İstemiyoruz? İşte O Gerçekler!

    Ünlü ve başarılı bir aşçı değilseniz lütfen mutfağa girip harikalar yaratacağınıza inanmayın! Siz bütün gün işte çalışıp yorgun argın geldiğiniz de bizim evde tüm gün oturup sadece yemek yaptığımız düşüncesini de aklınızdan çıkartın! Yemek yapmak hem vakit alan hem de dikkat ve emek gerektiren bir iştir. Mutfağa girdiğiniz de neler yapamadığınızı biliyoruz ve sizin için bazı fikirlerimiz var.

    Dünyanın en kolay yemeği makarnayı bile yapamıyor musunuz? Bizim de Ofsaydı bilmememiz çok normal olmalı!!!

    Makarna... Çocukların bile neredeyse içgüdüsel olarak pişirebileceği bir yemek. Oysa ki beyler siz hem dikkat eksiliğinden hem de uğraşmak istemediğinizden makarna bile yaparken zorlanıyorsunuz. Belki de yemek yapmayı angarya olarak bile görüyor olabilirsiniz. Siz TV karşısında maçınızı izlerken hanımların mutfakta çorbasından, etli yemeğine, salatasından, tatlısına kadar her şeyi hazırlayıp bir de sofra kurmamızı bekliyorsunuz. Sonra da 'ofsaytı bilmiyorsunuz!' diye laflar hazırlıyorsunuz.

    Ofsayt, siz makarna bile yapamazken bizim mutfakta dakikalar içinde harikalar yaratmamız değil de nedir söyler misiniz?

    Tamam, kızmayın! Size çok fazla yüklenmek istememiştik aslında. Asıl amaç sizi biraz kışkırtmak ve mutfağa sokmak!

    Pratik Ve Lezzetli Kıymalı Midye Makarna Tarifi İçin Tıklayın


    Beyler lütfen biraz dikkat! Lütfen...

    Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi, kokusu ile acıktıran, çorbaların arkadaşı kızarmış ekmek sizin ellerinizden çıktığında yanmış ekmek oluyor. Ekmek kızartmak için üstün yeteneklere ihtiyacınız yok. Sadece biraz dikkat! Ekmekleri kızartmak için bıraktığınız yerden mis gibi kokular yükselmeye başladıysa birkaç dakika içinde hazır olacak demektir. Elinizdeki telefonu ya da kumandayı hemen olduğu yere bırakın ve ekmeklerinizin başına dönün!

    Fıstık Ezmeli Muzlu Ekmek Tarifi İçin Tıklayın


    Yok artık bu kadar da olmaz, olmamalı!

    Çocukluktan beri sevdamız olan patates kızartmalarını dahi yakabiliyorsunuz. Bu artık gerçekten ne yeteneksizlik ne de becerisizlik. Haydi itiraf edin sırf üşendiğiniz için patateslerin kızarmış olma ihtimaline bakmaya gitmeyi biraz ertelediniz! Sonra da beraber evden çıkarken biraz geciktiğimiz ve beklettiğimiz için bize surat asıyorsunuz. Aslında sizin yemek yaparken uyguladığınız özensizliği biz sizinle dışarı çıkarken özeniyoruz. Tamam, siz yemekler için çaba sarf edin bizler de sizi bekletmemek için. Anlaştık mı?

    Patates Kızartması Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Gerçek İçin Tıklayın


    Makarnayı yaptınız, ekmekleri ve patatesleri kızarttınız da bir pizza yapmadığınız mı kaldı?

    Verdiğimiz tarifleri denediz ve başarılı oldunuz. Tebrikler! Pekala TV'de gördüğünüz pizza tarifinin kolay olduğunu ve sizin de rahatlıkla yapabileceğinizi kim iddia etti? Madem mutfaktaki başarınızı bir level üste çıkartmak ve bizi daha çok etkilemek istiyorsunuz o halde buradan buyurun!

    Semen Öner'den Pratik Pizza Tarifi İçin Tıklayın


    Hazır çorbayı bile ısıtamamak ne demek?

    Ah, ah! Anneler bu erkekleri öyle çok şımartıyor ki, kalkıp sularını bile alamayacak hale geliyorlar. Eşleri ya da anneleri evde yokken sipariş bile vermeye üşendiklerinden tabiri caiz ise aç kalıyorlar. Hadi diyelim evde yemek var ısıtmayı bile beceremiyorlar! Tamam beyler tamam, kızmayın. Yine size çok yüklendiğimizi biliyoruz ama dediğimiz gibi içinizdeki yemek yapma aşkını ateşlemeye çalışıyoruz. Kalbinizde yatan yemek aşkının altını yakmak için uğraşıyoruz!

    Tek Kişilik Mikrodalga Brownisi Tarifi İçin Tıklayın


    Yumurta bile kıramamak...

    Daha önce sıraladığımız bütün maddelere hep bir bahane buldunuz ve kabul ettik ama yumurta bile kıramamanızı asla anlayamacağız! Yemek yapamamanız bir yana dursun ortalığı batırmanız da cabası... Az sonra okuyacağınız tarifi derhal pişirin ve kalbimizi geri kazanın. Nasıl fikir? Bizce harika!

    Bezelyeli Naneli Omlet Tarifi İçin Tıklayın


    Izgara tavuğu çok yanlış anlamak!

    'Tavukları ızgaraya koy, yoldayım geliyorum' dediğimizde bundan bahsettiğimizi sanmıyoruz! Tavukları ambalajından çıkardığınız gibi yıkamadan, süzmeden ve soslamadan pişirmek, hele ki tencere ya da tava kullanmadan direk ocağın üzerine koymak hanenize eksi 100 puan yazdırdı. Eğer kaybettiğiniz puanları yeniden kazanmak istiyorsanız lütfen aşağıdaki tarifi deneyiniz.

    Sebzeli Izgara Tavuk Tarifi İçin Tıklayın


    Soslu makarna? En iyisi bu gece aç yatalım!

    Makarnayı pişirmeyi öğrendiniz ama sos konusunda hiçbir zevkiniz yok değil mi? Biz de zaten domatesleri rendeleyip öylece makarnanın üzerine boca ediyoruz tabi... Aç kalmamak ya da bize sürpriz hazırlamak istiyorsanız yemekleri zevkle ve sevgi ile yapmalısınız. Lütfen biraz daha özen, biraz daha araştırma beyler!

    Çeri Domatesli Ve Fesleğenli Makarna Tarifi İçin Tıklayın


    Paris Hilton gibi olmayın beyler!

    Beyler sizin et sevdiğinizi biliyoruz! Bu yüzden de sizin için et pişirmenin püf noktalarını derledik...

    Et Yapmanın En Kolay Ve En Lezzetli Yolları İçin Tıklayın

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler