YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Et Sevenleri Bile Vejetaryen Yapacak Bir ''Garip'' Nusr-Et Paylaşımları

    Ünlülerin ve sosyetenin tercih ettiği Türkiye'nin en iyi et restoranlarından biri olan Nusr-Et'in sahibi Nusret Gökçe'in ete olan tutkusu insanları rahatsız edecek türden paylaşımları beraberinde getirdi.

    Etinizi nasıl alırdınız?


    Nusr - Et

    Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe popülerliği ve sosyal medyadan yazdığı mesajlarla gündemden düşmüyor. Türkiye'nin en iyi et restoranlarından biri olarak gösterilen mekanı işleten Nusret, mekana gelen ünlülerle fotoğraf çektiriyor, twitter ve instagram gibi sosyal ağlarda sonunu 'dedi' yazarak bitiriyor ve paylaşıyor.

    Bunların haricinde Nusret'in sosyal medyadaki paylaşımlarına baktığımızda ete olan tutkusu gözlerden kaçmıyor. Paylaşmış olduğu görsellere Nusret için et, gelirden ve karın doyuran bir besinden fazlası. Nusret için et tutkulu bir sevdaya dönüşmüş durumda. Fakat Nusret'in bazı paylaşımları ve çoğu hareketi sosyal medyada insanların rahatsız olmasına neden oluyor. Genelde görgüsüzlük olarak nitelendirilen paylaşımların yanı sıra sosyal hayatında yaptığı hareketlerle de tepki almaya devam ediyor.

    Bonus: Satır Köftesinden Fırın Burger


    Önce son zamanlarda trend olan videosuna bakalım

    -

    Nusret'in ete karşı yoğun duygular hissettiği ortada. Özellikle eti tokatlaması ve ardından artislik hareketlerle tuz atması Kurban bayramında kendisi gibi davranan insanların sosyal medyayı videolarla boğmasıyla devam etti. Nusret'in bu tokat mevzusu öncelerden beri meşhur. Fakat Umut Sarıkaya'nın da dediği gibi samimiyetin cehaleti meşrulaştırdığını Nusret Gökçe örneğinden görebiliyoruz.

    Nasıl mı? - - - - - -

    Nusret'in puro saran kadını taciz etmesi

    Sosyal medyada hız kesmeden ünlülerle çekildiği fotoğrafları sürekli servis eden ve et tokatlamaya devam eden Nusret geçtiğimiz aylarda Survivor yarışması için Acun Ilıcalı davetiyle Dominik Cumhuriyeti'ne gitti. Orada bir puro imalathanesini ziyaret eden restoran sahibi, puro saran bir kadının durduk yere baldırına önce dokunup ardından aynı videolarındaki gibi tokatladı ve 'Sen baldır da seversin dedi' başlıklı video paylaşarak sonuna 'dedi' getirdiği videolarına belki de en çirkin olanını ekledi.

    Sosyal medyada şımartılan Nusret anlattığına göre zor şartlar altında bugünlere gelmiş fakat her gece insanların binlerce lira bıraktığı hesaplar onu geldiği yeri unutturmuş gibi. Lakin Dominik'de zor şartlar altında çalışan emekçi bir kadını taciz edip böyle çirkin bir videoda yer etmek unutkanlığının kanıtı denebilir.

    Nusret gelen tepkilerden sonra videoyu kaldırdı. Fakat bu maalesef kadınlara karşı ilk çirkin hareketi değil.


    Seksist çirkinlikler had safhada...

    Nusret'in kadınlara karşı yaklaşımı seksist şakalardan ibaret. Sosyetenin bu tür şakalarla Nusret'in sosyal medyada hem mekanının hem de kendisinin pirim yapmasını izlemesi hatta bu şakaların da malzemesi olmalarına ses çıkarmamaları ayrı bir ironi.

    Paylaşımlar ve yazılanlara bakacak olursak... En iyi kestane sen çizersin, Fıstık ezmesi yapalım, sandviç severiz, saksafon sana da çalarım' tarzı sokak ağzı paylaşımlarla kendisini erişilmez herkesin arzuladığı bir seks ikonu olarak gören Nusret kadınları da yemek üzerinden aşağılamaktan geri kalmıyor.

    Paylaşımlara göz gezdirecek olursak...


    Hiçbir şeyden haberi olmayan kadınlar hakkında istediği şakayı yapabiliyor...


    ''En muhteşem erkek benim'' sendromu


    Fıstık ve kadın hmm...


    Saksafon ve sokak arası şakalarımız...


    Ultra fahiş fiyatlara satılan yemeklerle gelir durumu düşük olanları aşağılama

    -

    Öğrenci arkadaşlar bakmasın!

    Nusret restoranında 964 liralık hesap fişinin fotoğrafını çekip 'Öğrenci arkadaşlar bakmasın' yazarak paylaşıyor. İşsizliğin ve gelir durumu düşük birçok insanın olduğu ülkemizde elbette bu tür hesapları ödeyip arkasına bakmayan insanlar olabiliyor. Fakat yine zor şartlar altında bugünlere geldiğini söyleyen Nusret'in fahiş fiyatlı fişleriyle kendince öğrencilerle dalga geçmesi acınası ve görgüsüzlük olarak nitelendirilmekten öteye gidemiyor.


    Öyle demeyin daha ucuza öğrenci menüsü de yapmış adam!

    -

    Gelen tepkilere gönlü bol halden anlayan Nusret'imiz kıyamamış ve öğrenci menüsü hazırlamış. Tüm sınıfa portakal suyu ısmarlayabileceğiniz bir parayla hem de.

    Ah canım.


    Ünlüleri fotoğraf çektirmek için darlıyor

    (https://twitter.com/nusr_ett/status/784115973922095104)

    Nusret'in sonu 'dedi'lerle biten ve çoğunda ünlülerin olduğu fotoğrafları görmüşsünüzdür. Mekanı sosyetenin gözdesi olduğu için genelde ünlü insanlar et yemek için Nusr-et'i seçiyor. Fakat fotoğraflarda görüldüğü gibi herkes mutlu değil. Nusret'in ucundan tutulunca her yere giden sosyal medya mesajları bazı ünlüleri bıktırmış durumda.

    Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu geçtiğimiz aylarda köşesinde, Nusret Gökçe’nin bu mesajlarına maruz kalmamak için restoranına gitmediğini yazıyor.

    Semercioğlu milli futbolcumuz Burak Yılmaz'ın da bu darlamaya maruz kaldığı anısını anlatıyor “Çin’in Beijing Guoan kulübüne transfer olan Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, gitmeden Nusret’e uğramış...Nusret de her zaman olduğu gibi Burak’la da fotoğraf çektirip Instagram’da altına şunu yazmış: ‘Gitmeden son kez yedirir misin dedi...’ Nusret’in nereye çekersen gidebilecek, meşhur ‘dedi’li paylaşımlarından sonuncusu...Burak, sözlü/yazılı tacizde bulundu diye dava açsa vallahi haklı...” ve ekleyerek “Nusret’e neden gitmiyorum, biliyor musunuz? Sadece gereksiz pahalı olduğu için değil, bu tür paylaşımların kurbanı olmamak için de...” yazısını sonlandırıyor.

    Bu tepkilerin ardından Nusret yine paylaşımını silmek zorunda kaldı.


    Et yemeyenlere ve hayvanseverlere saygısı yok...

    Bu kadar basit ahlak kurallarını umursamadan yok sayan birinin de et yemeyenlere saygı duymaması ya da hayvanseverleri görmezden gelmesi beklenebilir bir hareket sanırım!

    Nusret et restoranı sahibi olduğu için yaptığı işi sosyal medyada paylaşmaktan keyif alıyor. Elbette bu hepimizin hakkı. Şaraba yatırılmış bonfilenin pişirildikten sonra servis edilip şık bir tabakta fotoğrafının olması çoğumuzun iştahını kabartıyor. Fakat diğer tarafta bu durumdan rahatsız olan azımsanmayacak bir kesim var. Hadi diyelim et yiyen biriyseniz bile bir canlının bu şekilde dalga konusu olarak öldürülmesi biraz olsun sizi de rahatsız etmiş olmalı.


    Godfather temalı kuzu videosu

    Kendisini Godfather filminde hisseden ve sürekli bu temayı kullanan Nusret büyük ihtimal kesip müşterilere servis edeceği kuzuyla hit toplamak adına kendince küçük bir sahne çekmişti. Ve gelen tepkiler sonrası bu video da silinmişti. - - - - - -

    Nusret etlerle çıplak pozlar veriyor, onları tokatlıyor bazen de yumrukluyor

    -


    İlahi Nusret sen bu görgüsüzlükle insanı vejetaryen yaparsın!

    -

    Vejetaryen yazmayı da bilmiyor :(


    Şov amaçlı videolar yüzünden hijyen konusunda verdiği tavis de ayrı bir konu

    (https://twitter.com/nusr_ett/status/786568674056478720)

    Nusret'in fahiş fiyatlara müşterilerine sunduğu et yemeklerini şov amaçlı çıplak elleriyle bir güzel yoğuran Nusret oldukça hijyenik görünüyor.

    Herhangi bir sonuç cümlesiyle bitirmeyelim. Karar sizin :)

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler