YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Evde Hazırlayabileceğiniz Hamursuz ve Kolay 6 Pizza Tarifi

    Pizza, aklınıza gelen her şeyi üzerine koyabileceğiniz en çeşitlendirilebilir yemeklerden biridir. Her damak tadına ve yeme alışkanlığına uygun onlarca pizza çeşidinden birini sipariş edebilirsiniz. Bu kadar lezzetli seçenek arasında, bazen biraz değişiklik yapmak iyidir.

    1. Klasik Pepperoni Pizza

    Peynirli, çıtır ve üstü lezzetli pepperoniler ile kaplı! Bu fotoğraf, pizza denince çoğumuzun aklına gelen görüntüdür. Tarifin daha güzel yanı ise, kalorisinin klasik pepperoni pizzadan daha az olması. Kendini kanıtlamış bu pepperoni pizzayı hazırlayıp masaya koyduğunuzda, pizzaya bakan arkadaşlarınız evde yaptığınızı anlamayabilirler.

    Beni Klasik Pepperoni Pizza tarifine uçur!


    1. Supreme Parti Pizza

    Bu pizza, arkadaşlarla veya akrabalarla toplanmalarda yiyebileceğiniz en iyi atıştırmalıklardan biri. Mantar, pepperoni, krem peynir, mozarella peyniri ve taze doğranmış çeşitli sebzeler içeren bu pizzadan her ısırık aldığınızda kendinizden geçeceksiniz. Bu lezzetli pizzayı arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla bir araya geldiğinizde yenebilecek sağlıksız atıştırmalıklar yerine tercih edilebilecek bir yemek olarak düşünün.

    Beni Supreme Parti Pizza tarifine uçur!


    1. Barbekü Soslu Tavuklu Pizza

    Özellikle tavuk sevenlerin favorisi olacak bir pizza. Bu pizzayı hazırlayıp masaya getirdiğiniz andan itibaren saatle yarışıyor olacaksınız ve bu sırada herhangi bir nedenle masadan kalkarsanız, döndüğünüzde masada pizza kalmamış olabilir.

    Beni Barbekü Soslu Tavuklu Pizza tarifine uçur!


    1. Kajulu ve Kuru Fasulyeli Vegan Pizza

    Et tüketmeyi sevmeyenler, ama ağız sulandırıcı pizza lezzetinden de mahrum olmak istemeyenler için işte sıradışı bir vegan pizza tarifi. Hem oldukça lezzetli hem de misafirlerini sıradışı bir yemekle ağırlamak isteyenler için birebir.

    Beni Kajulu ve Kuru Fasulyeli Vegan Pizza tarifine uçur!


    1. Ispanaklı ve Enginarlı Pizza

    Bu özel tarif pizzanın geleneksel görünümüne meydan okuyor. Sağlıklı sebzeleri farklı çeşit peynirlerle birleştiriyor ve damaklarımıza adeta lezzet şöleni yaşatıyor. Bu tarif hamurlu olsa da, dilerseniz malzemeleri bir kapta karıştırdıktan sonra pizza hamuruna dökmek yerine peynir eriyene kadar fırında pişirip ekmekle yiyebilirsiniz.

    Beni Ispanaklı ve Enginarlı Pizza tarifine uçur!


    1. Pratik Patates Pizza

    Canım pizza istiyor ama hamuruyla da kim uğraşacak diye üşenenler, bir önceki günden patates kızartması kalanlar, pizzamda sadece benim istediğim ürünler, benim istediğim miktarda olsun diyenler... Yaklaşın lütfen, size mühim bir tarif vereceğiz.

    Beni Pratik Patates Pizza tarifine uçur!

    > [Pratik Patates Pizza](https://www.facebook.com/mynetyemek/videos/795237063921169/)İtalyanlar diz çöküp tövbe isterler! > > Posted by [Mynet Yemek](https://www.facebook.com/mynetyemek/) on Friday, December 4, 2015


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler