YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Fast-Food Zincirlerinde 2000 Kalori Ne Anlama Geliyor?

    Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi günlük ortalama 2000 kalori alımını öneriyor. Fakat bu 13 fast-food zincirinde 2000 kalori sipariş etmenin ne kadar kolay olduğunu görünce çok şaşıracaksınız. Bu kombinasyonlar tek bir öğün gibi görünse de, her biri gün boyunca yemeniz önerilenlerin ancak tamamı olabilir.

    Starbucks

    Venti boy White Chocolate Mocha, sosis ve çedarlı klasik sandviç, vişneli yoğurt, tuzlu karamelli kek lolipopu, kahveli kek. Toplam kalori: 2030.


    McDonald’s

    Clubhouse crispy chicken sandviç, büyük boy patates kızartması, mozarella sticks ve marinara sosu, Oreolu McFlurry. Toplam kalori: 2010.- - - - - -

    Subway

    Baharatlı ve peynirli İtalyan sandviç, peynirli ince hamurlu sandviç, cips, yulaflı kuru üzümlü kurabiye. Toplam kalori: 2010.

    Sağlıklı Bir Bonus: Kuru Börülce Salatası


    Shake shack

    Double Shackburger, peynirli kızartma, fıstık ezmeli shake. Toplam kalori: 2200.- - - - - -

    KFC

    Doublicious sandviç, büyük boy patlamış mısırlı nugget, büyük boy soslu ezilmiş patates, büyük boy mac and cheese, büyük boy lahana salatası. Toplam kalori: 2940.- - - - - -

    Burger King

    Peynirli double whopper, büyük boy patates kızartması, büyük boy soğan halkaları, iki adet yulaflı kuru üzümlü kurabiye, büyük boy kola. Toplam kalori: 2990.


    Arby’s

    Kızarmış hindili ve etli sandviç, büyük boy kıvırcık patates kızartması, ketçap, Horsey sos, orta boy çikolatalı shake. Toplam kalori: 2010.- - - - - -

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler