YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Gece Yatmadan Önce Yiyebileceğiniz 7 Besin

    Gece yatmadan önce gelen açlık krizini bastırmayı sağlayan ve gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz besinlerin listesi aşağıda sizi bekliyor.

    Kral gibi kahvaltı yap, prens gibi öğle yemeği, fakir gibi akşam yemeği ye!

    Bu sözü kulak arkası etmeden yola devam edenler çok iyi bilir ki, gece bir şeyler atıştırmak tam bir vicdan azabı olarak mideye oturuyor.
    Hatta o vicdan azapları geçsin diye üzerine başka büyük sözler de veriliyor, bir nevi büyük lokma yutuluyor. Hiç o tutamayacağınız sözlerin altına girmeye gerek kalmadan, gece yatmadan önce gelen açlık krizini bastırmayı sağlayan ve gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz besinlerin listesi aşağıda sizi bekliyor. Bir de şunu unutmamak lazım; hangi saatte yediğinizden daha çok ne yediğiniz önemli.


    Muz

    Listeye ilk sıradan giren muz, vicdan azaplarına son veren bir meyve. Gece kapınızı çalan açlığı bastırmak için bir numara olan muzu, tarçınla birlikte tüketip, tatlı krizine de çözüm bulmuş olacaksınız.

    Muzlu Gofretli Puding Tarifi İçin Tıklayın


    Süt

    Rahat bir uykuyu da garanti altına alacak olan süt, tok tutma özelliğiyle kalpleri fethetmekte. Tarçın ilave edip, ılık bir şekilde içebilirsiniz. Arzuya göre yağsız süt tercih edilebilir.

    Çiğ kuru yemiş için olmazsa olmazlardan diyebiliriz. 2-3 adet badem ve yine aynı şekilde 2-3 adet ceviz, gece gelen açlık krizini bastırmak için sizi bekliyor.

    Sütlü Tatlı Tarifi İçin Tıklayın


    Patlamış Mısır

    Evet, neden olmasın? Lif kaynağı olan mısırı yağsız bir şekilde hazırladığınızda tam bir gece atıştırmalığı olacak.

    Hiç Denemediğiniz 10 Patlamış Mısır Tarifi İçin Tıklayın


    Elma

    Kalorisi düşük olan meyvelerden elma da, bu listenin gediklisi. Tarçınla ne kadar çok yakıştığını söylememe gerek yok diye düşünüyorum.

    Elma Kullanarak Yapabileceğiniz 11 Sağlıklı Atıştırmalık


    Granola

    En pratik ve kesin çözüm verenlerden biri de granola. Önceden evde hazırladığınız granola bar, verdiği tokluk hissiyle sizi hem mutlu edecek hem de gönül rahatlığıyla uyumanızı sağlayacak.

    Sağlıklı Granola Bar Tarifi İçin Tıklayın


    Yoğurt

    Yoğurt konusunda tavsiyem ise probiyotik olanını tercih etmeniz olacak. Sinirimi kolaylaştıran yoğurt, mışıl mışıl bir uyku vaat ediyor aynı zamanda.

    Ev Yoğurdu Nasıl Yapılır?

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler