YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Gözünüz Kapalı Ekmek Alabileceğiniz 4 Yer

    Beyaz ekmek konusunda çıkan haberlere, en az haftada bir rast geliyorsunuzdur diye düşünüyorum. Beyaz ekmeğin artılarının ve eksilerinin yazıldığı bu içeriklere eğer kulak kabartıyorsanız ve sağlık açısından da ekmekle aranıza mesafe koymayı planlıyorsanız, bu liste size ilaç gibi gelecek.

    Koruyucu ve katkı maddesi içermeden yapılan Artizan Ekmekler, doyurucu özelliği ve sağlıklı duruşu sayesinde yeme alışkanlıklarınıza girmeli diye düşünüyorum. Artizan Ekmek’i nereden alsak diye düşünenler için ise beş önerim var.

    240 Derece

    ekmek-ve-cay-2

    “Gözünüz kapalı alabilirsiniz” kısmı, işte burada devreye giriyor. 240 Derece’nin ekmeklerinde ticari maya kullanılmadığını belirtmek isterim. Yıllanmış ekşi mayası ve organik un kullanılarak hazırlanan ekmekler arasında benim favorim ise tam buğday ve buğday unu ile hazırlanan Domatesli Biberiyeli ekmek.

    Ekmekleri 240derece.com üzerinden alabilirsiniz.

    Naan Bakeshop

    Naan_Gözünüz Kapalı Ekmek Alabileceğiniz 4 Yer

    Türkiye’nin ilk şehirli Artizan Fırını olan Naan, mutlaka denemeniz gereken ekmekler yapmaktalar. Tam tahıl unlar, ekşi maya kültürü, yüksek su oranı, uzun fermentasyon ve taş tabanda pişirme… Onların öncelik verdiği esaslardan. Çavdar ekmeklerine şans vermenizi tavsiye ederim.

    Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Cd. No:113, Kadıköy / İstanbul

    Bröd Nişantaşı

    Brod_Gözünüz Kapalı Ekmek Alabileceğiniz 4 Yer

    Ekmeği “Doğal, gerçek, dürüst bir ürün” olarak tanımlayan Bröd, bu listenin en önemli isimlerinden. Katkısız tam buğday, buğday ve çavdar unları kullanılarak hazırlanan ekmeklerinden, Nişantaşı’ndaki dükkkanlarında tost ve sandviç de hazırlamaktalar. “Ekmeğin yapımına başlanması ile fırından çıkması arasında geçen süre yaklaşık 40 saat”. Bu cümlenin hakkını veren lezzet de ekmekler yapmaktalar. Denemelisiniz.

    Adres: Hacı Emin Efendi Sokak., No:75, Nişantaşı / İstanbul

    Nino Bakery

    Nino_Gözünüz Kapalı Ekmek Alabileceğiniz 4 Yer

    Sadece kendi hazırladıkları ekşi maya ekmekleri kullanan Nino Bakery, gerçek lezzeti ortaya koymakta. Tutkuyla üretmenin kıymetli bir şey olduğunun altını çizen Nino, ekmeğin, Türkiye’deki anlamını doymak için yemekten; keşfetmek ve keyif almak için yemeye çevirmek" olarak değiştirmeyi hedefliyorlar. Nino’da benim favori ekmeğim ise Kekikli Çavdar Ekmeği.

    Adres: Vişnezade Mahallesi, Hüsrev Gerede Cd. No:45, Beşiktaş / İstanbul

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler