YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hababam Sınıfı'ndan Tokatçı'ya En İştahlı 4 Kemal Sunal Sahnesi

    Kemal Sunal'sız tam 17 sene geçti. Mynett Yemek olarak en iştahlı sahneleri derleyip yüzünüzde bir tebessüm bırakmak istedik :)

    TOKATÇI (1983)

    Kemal Sunal, Ali Şen ve Şevket Altuğ ile birlikte oynadığı filmde başlık parası biriktirmek için geldiği İstanbul'da açlıkla mücadele eder. Ancak öyle bir mücadele ki Yeşilçam'ın en içli sahnelerinden birini yaratır. Tavukçunun camına ekmak banar.

    HABABAM SINIFI (1975)

    İnek Şaban, babasının yolladığı hakiki tereyağını arkadaşlarıyla paylaşmayınca Güdük Necmi'nin hışmına uğrar. Hakiki tereyağı olur size patates püresi!

    MERAKLI KÖFTECİ (1976)

    Seyyar köftecilik yapan dünyalar iyisi Zühtü zor durumda olan bir kıza yardım edince kendisini damat olarak bulur. Zühtü'nün ailesi ise gelinlerinin hamile kalma durumunda Zühtü'nün mirasa konacaklarını düşünerek oğullarını mesir macunuyla beslerler. İşte o mesir macunu sahnesi hafızalardan asla silinmez.

    KORKUSUZ KORKAK (1979)

    Masa başı bir işte ay sonunu zor getirerek çalışan fakir Mülayim çevresi tarafından hor görülen bir insandır. Bir gün son 6 ayı kaldığını öğrenince dilediği gibi yaşamaya başlar. İşe ilk olarak kebap servisiyle başlar. Bu sahneyi izleyen kimse yoktur ki canı Adana kebabı çekmesin.

    Sizin aklınıza gelen Kemal Sunal filmleri var mı? Yorumlarda bizimle paylaşın!

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler