YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hafta Sonunuz Çok Ama Çok Tatlı Geçsin İster Misiniz?

    Renklerle Diyet kitabının yazarı uzman diyetisyen İpek Ağaca Özger'in nefis tatlı tarifleriyle harika bir haftasonu sizleri bekliyor. Soğuk kış günlerinde canınız evden çıkmak bile istemiyorsa bu pratik ve lezzetli tarifleri deneyerek gününüze tat katabilir, sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz!

    Armut Tatlısı

    Dünyanın en önemli meyve ağaçlarından birisi olan armut ağaçları, dikildikten 4 ile 7 yıl sonra meyve vermeye başlar. Bir armut ağacı 8-10 yaşlarındayken 25-50 kg meyve verebilir. Sağlık ve lezzet açısından oldukça zengin olan armutlar şimdi tatlı olarak sofralarımızda. Yapılışı zahmetsiz, pratik ve oldukça lezzetli bir tatlı. Misafirlerinizi ağırlamak için harika bir fikir. Meyve sevmeyenler bile armut tatlısına bayılacaklar.

    İşte size İpek Ağaca Özger'in Mynet Yemek için hazırladığı çok özel bir Armut Tatlısı tarifi...

    TIKLAYIN


    Muzlu Kefir Milkshake

    Kefir iştahsızlık, uykusuzluk, verem ve böbrek hastalıklarında, bronşit ve astımda, egzama dış deri yırtılmaları ve çatlaklarda kullanılır. Sindirim sistemini rahatlattığı için de tercih edilir. Kefir, muzla beraber tüketildiğinde mide rahatsızlıklarınızın azaldığını, gaz sancınızın dindiğini keşfedeceksiniz. Kefirin tadını sevmeyen yetişkinler ve çocuklar içinde çok lezzetli bir öneri!

    İpek Ağaca Özger'den nefis Muzlu Kefir tarifi için

    TIKLAYIN


    Mango Sorbesi

    Diyet yapıyorsak sevmiyor olsak bile canımız illa ki bir tatlı çeker. Hele tatlı düşkünü biriyseniz kendinizi öyle zor tutarsınız ki sonunda tatlısız dayandığınız günlerin hiçbir önemi kalmaz. İşte tatlı krizi anlarında imdadınıza yetişen harika bir tarifimiz var.

    Düşük kalorili, sağlıklı, lezzetli ve serinletici özelliğiyle nefis Mango Sorbesi **tarifi için TIKLAYIN

    **


    Izgara Ananas Tatlısı

    Rejim yaparken tatlıyı tamamen hayatınız çıkaramıyorsanız ufak tefek zararsız kaçamaklar yapabilirsiniz. En lezzetli kaçamaklardan birisi de Izgara Ananas Tatlısı! Ananasın en önemli özelliği sadece bu meyvede bulunan bazı enzimlerin sindirimi kolaylaştırarak yağ yakılmasını hızlandırması. Bu nedenle kilo vermek için oluşturulan pek çok diyet listesinde ananası görebilirsiniz.

    Aşırı güzel Izgara Ananas Tatlısı tarifi için

    TIKLAYIN


    Hurma Milkshake

    Hurma bağırsakları hareket ettirip kabızlığı gidererek gıdaların emilim süresini azaltarak kilo verilmesini sağlıyor. İşte bu yüzden çoğu diyet listesinde tatlı krizlerini gidermek amacı ile hurma önerilir. Bu haftasonu canınız tatlı çekerse ve kilo almaktan korktuğunuz için uzak duruyorsanız gönül rahatlığıyla Hurma Milkshake tüketebilirsiniz.

    **İpek Ağaca Özger'den sağlıklı, fresh ve lezzetli çok pratik bir Hurma Milkshake tarifi için TIKLAYIN

    **


    Turuncu Kup

    Tamamen organik, hiçbir katkı maddesi içermeyen ve çok lezzetli olan bu milkshake kesinlikle denenmeli! Vazgeçilmez tatlarınızın arasına girecek ve bütün aileyi etkisi altına alacak. Çok hafif, düşük kalorili ve oldukça lezzetli!

    İpek Ağaca Özger'den mutheşem Turuncu Kup tarifi için

    TIKLAYIN

            • -
              Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler