YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İki Dilim Ekmek Arasındaki Muhteşem 8 Sandviç Ve Geri Kalan Her Şey...

    Yemek yemeye vakti olmayanların, dar vakitlerin kurtarıcı atıştırmalığı! Hafif ve doyurucu bir şeyler yemek isteyenlerin tercihi olan sandviç çeşitleri Mynet Yemek tarafından yeni baştan tek tek denendi ve en iyi kombinasyonları sizler için araştırdı. İşte ağız sulandıran sandviç tarifleri.

    Sizlere en iyi sandviç tariflerini sunabilmek için denediğimiz onlarca çeşit arasında ilk sırada Parmesan Tavuk ve Közlenmiş Domatesli Sandviç var.

    Sokakta oynarken acıktığımızda annelerimizin elimize tutuşturduğu peynirli ve domatesli sandviçin tadı asla unutulmaz. Ama gelin görün ki yeni nesil sandviçler bir şekilde hayatlarımıza girdi ve hatta artık öğün olarak da tüketilmekte. Mynet Yemek en iyi sandviçlerin hangisi olduğu araştırdı ve tek tek denedi. İlk sırada hemen hemen herkesin tam puan verdiği Parmesan Tavuk ve Közlenmiş Domatesli Sandviç yerini aldı. Çocuklar için de sağlıklı ve eğlenceli bir gıda olan sandviçlerle dakikalar içinde lezzetli harikalar yaratabilirsiniz.

    Parmesan Tavuk ve Közlenmiş Domatesli Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    İkinci sırada ise İtalyanlar'ın damak tadına bir kez daha hayran kaldığımız İtalyan Usülü Ton Balıklı Sandviç yer alıyor.

    Sicilya, Venedik, Cenova tarih içinde bir şekilde Osmanlı ile ilişkisi olmuş yerler. Bu yüzden özellikle bu İtalyan şehirlerinin Türk mutfağına olan benzerliği oldukça fazla. Bu yüzden İtalyanlar'ın özellikle çok rağbet ettiği bu sandviç bizim de damak testimizden başarıyla geçti ve 2. sırada yerini aldı. Özellikle balık sevenlerin tercih edeceği bu sandviç balık sevmeyenlere ise farklı bir kapı açacak.

    İtalyan Usülü Ton Balıklı Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    Üçüncü sırada ise yeniden Türk mutfağına dönüyoruz ve sandviçi sucukla buluşturuyoruz!

    Pişerken cızır cızır ses çıkaran bol baharatlı bir et ürünüdür sucuk. Kuru fasulye içerisinde olsun, yumurtayla olsun her şekilde lezzet yüklüdür ve Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasındadır. Eğer bu yazıyı okuyor ve yurt dışında yaşıyorsanız üzgünüz... Özellikle gurbette olanların en çok özlediği yiyecekler arasında sucuk geliyor. Şimdi vereceğimiz sandviç tarifi ile en azından yüzünüzde tatlı bir gülümseme oluşur ve ülkeye döner dönmez sucuklu sandviç yaparsınız : )

    Sucuklu Ev Yapımı Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    Damak testimizin dördüncü sırasında ise her yaşta en sevdiğimiz Sosisli Sandviçin yeni nesil versiyonu var!

    En hızlı yenebilecek ve hatta tabiri caizse tek ısırıkta yediğimiz Sosisli Sandviçin büfelerde satılanları belki de en lezzetli olanlarıdır. Akşam iş çıkışlarında, bir yerlere yetişmeye çalışırken acıkan bünyeler ayaküstü yerler. Aslında sosislinin büfelerde bu kadar revaçta olmasının sebebi hazırlamakla uğraşmıyor olmamızdır. Şimdi sizinle paylaşacağımız enfes tarif sosisli sandviçin aslında o kadar uğraş gerektirmediğini ve evde yapıldığında çok daha güzel bir lezzet elde edildiğinin kanıtı!

    Domates Soslu Sosisli Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    'Sandviç' denildiğinde aklımıza hep tuzlu bir yiyecek geliyor değil mi? O zaman sıkı durun...

    Sandviçle ilgili bütün algılarınızı değiştirecek bir tarif en çok sevdiğimiz lezzetler arasında 5. sırayı aldı! Tarifini verdiğimiz diğer sandviçler yanlarında gazlı içeceklerle tüketildiğinde lezzetlerini kat be kat arttırırken şimdi vereceğimiz tarifi iyi demlenmiş bir çay ile denemenizi tavsiye ediyoruz.

    Yerfıstığı Ezmeli Reçelli Izgara Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    Sebzeli, etli ve reçelli derken altıncı sıraya bir Japon sandviçi yerleşiyor.

    Çoğu kimseler Japonların damak zevklerine akıl sır erdiremezler. Ve hatta bu yazıyı bile 'Kesin yapmam ama neymiş merak ettim' diye okuyor olabilirsiniz. Korkmayın! Denemediğimiz ve beğenmediğimiz hiçbir tarifi sizinle paylaşmıyoruz ve inanın bu sandviç gerçekten başarılı!

    Japon eriştesiyle hazırlanan ve 'Yakisoba Pan' adı verilen bu sandviç ilk duyduğunuzda biraz tuhafınıza gelse de yemeye başladığınız andan itibaren sizi ele geçiren bir tada dönüşecek!

    [

    Noodle Sandviç Tarifi İçin Tıklayın](http://yemek.mynet.com/noodle-sandvic-tarifi-1149678)


    Yedinci sırada hamburger var. Ama elbette sandviç hali....

    Tavuklu, balıklı ve hatta erişteli sandviç tariflerinin arasında kırmızı etli bir sandviç olmazsa olmaz... Bildiğimiz hamburger köftesinden yapabileceğiniz bu leziz sandviç özellikle çocuklar tarafından oldukça tercih ediliyor. Sandviç denildiği zaman aklımıza daha hafif ve pratik tatlar geldiği için belki de bu tarif yedinci sırada yerini aldı. Denedikten sonra sizin listenizde kaçıncı sırada yer alacak merak ediyoruz.

    Mini Köfte Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    Ve sıra geldi listemizin sonuna! Sekizinci sırada Mango Ezmeli Ve Jambonlu sandviç yer alıyor.

    Açık konuşmak gerekirse bu sandviçe damak testimize katılan kişiler arasında en çok kadınlar bayıldı. Erkekleri bilirsiniz, her zaman klasiklerden yanadır! Oldukça doyurucu ve düşük kalorili olan bu sandviç gerçekten de denemeye değer!

    Soya Jambonlu Peynirli Ve Mango Ezmeli Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    Sizin için denediğimiz onlarca çeşit sandviç arasında en beğendiğimiz 8 tanesini paylaştık. Deneyimlerinizi ve sizin kendi sıralamanızı bekliyoruz!

    Ayrıca listenin başında da belirttiğimiz gibi Geri Kalan Her Şey İçin Tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler