YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İstanbul’da Midye Dolmanın En İyi 6 Adresi

    İster gece ister gündüz. midye dolmaya ne saat işler ne de tokluk. Özellikle de o ilk lokmayı yerken, akıllara da ne hijyen gelir ne de başka bir şey. Bir oturuşta 30-40 adet midye dolma yiyebileceklerinizden, yıldızı hep yüksek olanları derledim. Kendi rekorunuzu kırmaya hazır mısınız?

    Midyeci Ahmet

    Ahmet ustanın seveni çok. En iyi mideyciler listesinde de uzun yıllardır hep ilk sıralarda. Mekanın küçük ve oldukça da yoğun olduğunu düşünerek gitmenizde fayda var. Midye dolması biraz ufak ama 1 TL.

    Adres: Yıldız Mahallesi, Çırağan Caddesi, No 20, Beşiktaş, İstanbul

    Takanik

    Takanik’in deniz ürünleri konusundaki lezzetleri göz önünde bulundurulunca, midye dolmadaki başarıları da şaşırtmıyor tabii. Hem lezzet hem de hijyen açısından endişe etmeyeceğiniz mekanlardan.

    Adres: Yeniköy Mh., Köybaşi Cad No:155, 34464 Sarıyer

    Kıyı Restaurant

    Kıyı Restaurant’ın yeri her zaman için “En İyi Balıkçılar” listesinde hazırken, Midye dolma konusunda da anmadan geçmek olmaz. Özellikle de sokak tezgahlarında midye dolma konusunda şüpheye düşenlere ama bu lezzetten de vazgeçemeyenlere önerilir.

    Adres: Tarabya Mahallesi, Haydar Aliyev Caddesi, No 186/A, Sarıyer

    Görsel

    Şampiyon

    Beyoğlu’nda hizmet veren Şampiyon Kokoreç, yıllardır sağlam bir müdavim biriktirdi. Kokoreçin haricinde de midye dolma ve midye tava için de kapılarını çalmadan olmaz. Bu bir Beyoğlu rutini, yapacak bir şey yok.

    Adres: Hüseyinağa Mahallesi, İstiklal Caddesi, Sahne Sokak, No 3, Beyoğlu, İstanbul

    Tarihi Karaköy Midyecisi

    Ermeni Argam ustanın yıllar önce hazırladığı lezzetin sırrını günümüze taşıyan Tarihi Karaköy Midyecisi, sağlıklı şartlar altında ortaya başarılı bir midye dolma çıkarmakta. İstanbul’un bu özel sokak lezzetini mutlaka burada da denemelisiniz.

    Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, Ali Paşa Değirmeni Sokak, No 10/B, Beyoğlu

    Çengelköy Kokoreççisi

    İstanbul’da midye dolmanın en iyi adresleri listesinde sırada, sahip olduğu müdavimleriyle sırtı hiç yere gelmeyecek bir mekan var; Çengelköy Kokoreççisi. Kokoreçinin önünde kuyruğa girmişken, ayak üstü midye dolma da yemek oldukça keyifli olur. Anadolu Yakası için önemli bir öneri.

    Adres: Çengelköy Mahallesi, Çengelköy Cd., Üsküdar

    fooduristik.com

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler