YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İstanbul'un En İyi 5 Hamburgeri

    İstanbul’un butik hamburger dükkanları ile dolup taştığı bu günlerde güzel hamburgeri bulabilmek biraz zor gibi. Bu sebeple sizlere en iyi hamburgerciler listesi yapmaya karar verdik.

    Şu ana kadar İstanbul’daki birçok hamburgercide en az birer burger yemiş kişiler olarak hazırladığımız bu listenin işinize yarayacağını umuyoruz. En azından çok sık hamburger tüketen biri değilseniz ya da İstanbul’a gezi amaçlı geldiyseniz bu listeye göz atmadan hamburger yememenizi öneririz :)


    Virginia Angus

    Virginia Angus butik bir et restoranı. Buradaki et çeşitlerinin yanı sıra hamburgerinin de tadına bayılıyoruz. Virginia'da birçok hamburger çeşidi bulabilirsiniz ama bizim buradaki favorimiz Virginia Burger. Virginia'nın içeriği Baltazar Burger’in içeriği ile aynı. Virginia Angus'a gittiğinizde başlangıç olarak füme ya da sucuk yemeyi unutmayın:)


    Biber Burger

    Biber Burger, Beşiktaş’da bulunan bir burger dükkanı. Uzun zamandır var olan bir burgerci olmasına rağmen namını son zamanlarda duymaya başladık. Bu kadar tavsiye edilince biz de gidip burgerlerinin tadına bakmaya karar verdik. Sipariş olarak ise Jetlag Buster ve Pastrami söyledik. 180 gramlık baharatı yerinde, ince çekilmiş burger köftelerini çok beğendik.


    Ayrıca poğaça kıvamında ekmekleri de oldukça iyi. Jetlag Burger'de ekstra cheddar peyniri ve karamelize soğan var ve bu enfes bir burger olması için bize yetiyor :) Patates kızartmaları da hiç fena sayılmaz. Sonuç olarak buraya ilk defa geliyorsanız ve ne yiyeceğinizi bilemiyorsanız Jetlag Buster siparişi verip mutlak lezzete ulaşabilirsiniz.


    Mano Burger

    Mano Burger, İstanbul’ın ilk butik burgercilerinden birisi. Şu anda birçok yeni şube açmış olmalarına karşın lezzetlerinden hiçbir şekilde ödün vermediler. Buradaki favori hamburgerimiz tabii ki Mano Burger. Hatta bu burger sayesinde İstanbul’da çok uzun bir süre başka hamburgerci beğenemez olduk. Patates kızartması konusunda fark yaratamamış olsalar da, hamburger konusunda çok başarılı olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz.


    Heisenberg Karaköy

    Heisenberg, Karaköy’de açılan bir mekan. Burası müşterilerine dünya mutfağından yemekler sunan bir kafe. Mekanın en meşhur yiyeceği ise 300 gram köftesi ile Heisenberg Burger. İki katlı hamburgerin içerisinde 2 kat cheddar peyniri ve dana bacon var. Ağzınıza zar zor sığan bu burgerin köftesi ve ekmeği oldukça güzel.


    Baltazar

    Baltazar, yakın zamanda Karaköy’de açılan mekanlardan biri. Et restoranı konsepti ile açılan bu mekan et çeşitleri ve hamburgerleri ile gözümüzü doldurmayı başardı. Baltazar’da birçok hamburger çeşidi bulunuyor. Ama buradaki hamburgerlerden bizim tercihimiz Baltazar Burger.

    Baltazar'daki hamburgerlerin en etkileyici yanı muhteşem ekmekleri. Yumuşacık ve hafif kızarmış hamburger ekmeği arasına konulan leziz hamburger köftesi, peynir, soğan ve füme et inanılmaz bir kombinasyon oluşturmuş. Ayrıca yanına getirdikleri baharatlı patates kızartmaları da oldukça lezzetli. Eğer isli ve leziz bir mangal hamburgeri yemek istiyorsanız Baltazar tam size göre!

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler