YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İstanbul'un En İyi 6 Pizzacısı

    Yuvarlak bir şekilde açılan hamurun üzerine konan malzemeler sonucu ortaya çıkan lezzet, tesadüf olmayan bir şekilde damakları şenlendirmekte. Pizzanın böyle bir güzelliği var işte. Ama bu lezzetin tesadüf olmadığı mekanlar, hangileri diye sorarsanız da...

    49 Çukurcuma

    49 Çukurcuma, Beyoğlu Çukurcuma'da popülerliği dilden dile yayılan özel ve lezzetli mekanlardan. Taze ve ev yapımı malzemelerle ortaya çıkan pizzalar, "iyi ki karnım acıkmış" dedirtiyor. Bir de kahvaltılarının da es geçilecek bir yanı olmadığını belirteyim. Tüm bu lezzetlerin üzerine, "ağzımızda tatlı bir tat kalsın" diye içinizden bir şeyler geçirirseniz de Nutellalı Pizza Nutellisimo tam size göre olacak. Şimdiden afiyet olsun.

    Adres: Kuloğlu Mh., Turnacıbaşı Cd. 49


    Miss Pizza

    Cihangir ve Şişhane'de hizmet veren Miss Pizza, pizzaya karşı koyamamanın en önemli sebeplerinden. Bruschetta ile bir başlangıç yaptıktan sonra pizza menüsüyle baş başa kalmak ne de keyif verici.

    Az malzemeli lezzetlerin peşinden gitmek istiyorsanız mozarella, biber turşusu ve kekikten oluşan Miss Pizza tercih edilebilir ya da "şöyle masa şenlensin" diyorsanız da Deniz Mahsüllü Pizza doğru seçim olacak. Tatlı için ise tiramisu sizi bekliyor.

    Adres: Meşrutiyet Cd. 86A Şişhane
    Adres 2: Kılıçali Paşa Mh. Havyar Sokak 7


    The Upper Crust Pizzeria

    Tek bir ısırıkla kalbinizi çalmaya hazırlanan The Upper Crust Pizzeria, müdavim olunacak özel lezzetlere sahip. 41 adet seçeneğinizin olduğunu unutmadan ve menüde de kaybolmadan doğru karar vermek ilk başta zor gelebilir ama zaman içerisinde de sırayla bütün pizzalardan denenebilir. Karar vermekte zorlananlar için önerim Hawaiian ve Çırağan Pizza olacak.
    Bebek ve Çırağan'da olmak üzere iki şubesi bulunan The Upper Crust Pizzeria, yolunuzu düşürmeniz gereken pizzacıların başında geliyor.

    Adres: Çırağan Caddesi No:35 Beşiktaş
    Adres 2: Küçük Bebek Caddesi No:6


    Fornello Pizza

    İşte burada devreye "Napoli Tarzı" giriyor. Kadıköy'de yer alan Fornello'da, gerçek italyan pizzası yemeniz mümkün. Özel reçeteler ve günlük taze ürünlerle hazırlanan pizzanın seveni çok. Sevilemeyecek gibi de değil tabii. Pizzalar, "önce gözümüz doysun" diyenlere göre olduğunu da belirtmek isterim. Pizza ustaları, siparişinizi açık mutfakta hazırlamakta ve tüm süreç gözlerinizin önünde olup bitmekte.

    Benim önerim, klasik bir seçim olan Pizza Margherita olacak.
    Ataşehir'de de bir şubeleri mevcut.
    Adres: Caferağa Mahallesi, Serasker Caddesi, No:14, 34710 Kadıköy - - - - - -

    Cortiletto Pizzeria & Bar

    Son zamanlarda açılan en iyi pizzacılardan biri olmayı başaran Cortiletto Pizzeria & Bar'da Gerçek İtalyan Pizza Derneği’nin onayladığı Stagione unları kullanılıyor ve 3 gün indirekt mayalanma yöntemiyle mayalanarak pizzalar hazırlanmaya başlanıyor. Özel peynirler ve soslar da eklenince işte içimiz şimdi kıpırdamaya başladı.

    Peynir kalitesi konusunda başarılı olduklarını düşündüğüm için Quattro Formaggi (Suda mozzarella, taze keçi peyniri, parmesan, rokfor, natürel sızma zeytinyağı ) denenebilir. Ya da Cortiletto'da iyi bir seçim olabilir. (Ricotta sosu, suda mozzarella, parmesan, kabak çiçeği, natürel sızma zeytinyağı)

    Artık, son seçim sizde.

    Adres: Ahmet Fetgari Sokak, No:22 Teşvikiye - - - - - -

    Pizzeria Trio

    Daha ilk başta dekorasyonuyla bile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Pizzeria Trio, lezzetli pizza yemek isteyenleri gözü kapalı gideceği mekanlardan.

    Rezervasyonun şart olduğunu da unutmamanızı tavsiye ederim. Her daim çok yoğun mekanda yer bulmak gerçekten zor olabiliyor. Pizza seçiminde de Napoletana size tüm bildiklerinizi unutturmaya aday. Tatlı olarak da Panna Cotta, nefis bir seçim.

    Günü keyifle bitirme garantisi taşıyor.

    Adres: Katip Mustafa Çelebi, Sıraselviler Cad., Billurcu Sok. No:5, 34433 Cihangir

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler