YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İstanbul'un En İyi Kokoreç Yapan 6 Mekanı

    Gözü kapalı yenmemesi ve de iyisinin peşine düşülmesi gereken özel lezzetlerden olan Kokoreç için lezzet avına çıktık. Tabii onlar değil de biz onların ağına takıldık desek daha doğru olur.

    Güneş Kokoreç

    İstanbul'da "Kokoreç Nerede Yenir?" sorusuna, verilebilecek en iyi cevaplardan olacak olan Güneş Kokoreç, kokusuyla bile aklınızı çelebilecek güçte. İlk ısırıktan sonraki süreci bahsetmiyorum bile. Devamı müdavimlik işte! Baharatın öne çıktığı da aklınızda olsun. Bu bir ekip işi ne de olsa.

    Adres: Mimar Sinan Mahallesi, Balaban Caddesi, No 33, Üsküdar


    Kral Kokoreç

    Eminönü'nde yıllardır değişmeyen yerinde nefis bir kokoreç yemek, insanın önce ağzının tadını sonra da keyfini yerine getiriyor. Kral Kokoreç için zaman ve açlık/tokluk durumu önemli değil. Her daim ona yer vardır. İri kıyım seçeneğini de mevcut. Paşa gönlünüz nasıl isterse yani.

    Adres: Hobyar Mahallesi, Büyük Postane Caddesi, No 26/1, Fatih


    Şampiyon Kokoreç

    Beyoğlu'nda Balık Pazarı'nda yer alan Şampiyon Kokoreç, ezbere gidilen ve belki de kokoreç konusunda en meşhur yerlerden biridir. Burada kokoreç yemek pek çok kişi için de uygulanması gereken bir ritüeldir. Hatta midye tava da söylendi mi, tamamdır bu iş.

    Adres: Hüseyinağa Mahallesi Sahne Sokak No:3, Beyoğlu


    Lider Kokoreç

    Nefis közde kokoreç için geçerken uğramanın yetmeyeceği mekanlardan. Bizzat o lezzet için yollara düşmek lazım. Lider Kokoreç, başarısının uzun zamandır aynı kalmasını elbette tesadüf olmayan lezzetine borçlu. Midye tavaya da hayır dememeniz gerektiğini düşünüyorum.

    Adres: Zühtüpaşa, Bağdat Cd., Kızıltoprak/Kadıköy


    Çengelköy Kokoreççisi

    Bir semtin adını arkasına alarak, oldukça başarılı bir şekilde dillere düşen Çengelköy Kokoreççisi, tadına doymanın mümkün olmadığı yerlerden. Yanında bir de acı biber patlatmak gerek, yana yana yenmezse olmaz. Hemen, ayak üstü yemek nasıl da keyiflidir. Tabii oturmayı da tercih edebilirsiniz ama hızınızı alamayıp devam etmek istediğinizde, kokorece yakın bir tarafta oturmanızı tavsiye ederim.

    Adres: Çengelköy Mahallesi, Çengelköy Caddesi No:15/C Üsküdar


    Uğurlu Kokoreç

    Fast food anlayışımızın en leziz karşılığı olan kokoreç için son öneri ise Sarıyer'den; Uğurlu Kokoreç. İster ekmek arası isterseniz de porsiyon olarak yiyebilirsiniz. Uğurlu'da yediğiniz kokoreç, hemen diğerlerinden ayrışıp, damağınızda üst sıralara çıkabilir. Hazır olun!

    Adres: Maden Mahallesi, Nalbant Çeşme Caddesi, No 12, Sarıyer

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler