YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kahve Sevenlerin Takibe Alması Gereken 6 Instagram Hesabı

    Türk Kahvesi, Espresso ya da Americano... Tercihiniz ne olursa olsun, kahve başlığı altında toplanmamak ne mümkün. Aynı masa etrafına oturunca da, fotoğraf çekmek ve sosyal medyada da paylaşmak olmazsa olmazlardan. İşte bu noktada da gözlerimizi, hem paylaştıkları karelerle iştah açan hem de kahveni

    Coffeediary1

    Coffeerem

    Günün Kahvesi

    Coffeetablemags

    Kahvenin asla bahane olmadığı bir başka hesap ise; coffeetablemags. Günaydın öpücüğü yerine paylaşılan bir kahve fotoğrafıyla gününüzün güzel geçmesini sağlamak istiyorsanız, bu hesabı es geçmemenizi öneririm. Uluslararası bir hesap olan coffeetablemags, hem mekan önerileri hem de günün okunması gereken yayınını paylaşmakta.

    Coffeecupsoftheworld

    Kahveyi sevdiğiniz kadar karton kahve bardaklarını da seviyorsanız, siz de benim gibi bu hesabı çoktan takibe almışsınızdır diye düşünüyorum. Farklı şehirlerden hatta farklı ülkelerden paylaşılan karton bardaklarının izini sürerek, nefis mekanlar keşfedebilirsiniz. Yurt dışı seyahatleri öncesinde bu hesabın içine gömülmekte fayda var.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler