YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kanserle Mücadelede Yardımcı Olacak 7 Bitki

    Bu listeye zencefil girmezse biliyoruz, hepiniz darılırdınız :)

    Kansere bağlı damak tadınızı düzeltmek ve iştahınızı yeniden açmak için bu bitkiler size yardımcı olabilir. Böylece istenmeyen kilo kayıplarını da önleyebilirsiniz.

    Kanser tedavisi sırasında mide bulantısı ilaçlarının yanında zencefil tüketmek de oldukça yararlı olacaktır. Bulantıyı keserek midenin rahatlamasını sağlar.

    Ekstra bilgi vermeye bayılırız. İşte "Vay Arkadaş, Neymiş Bu Zencefil Be.." Diyeceğiniz 11 Şaşırtıcı Bilgi sizler için efenim...

    Zencefilin faydaları nelerdir?


    Biberiye, vücuttaki zehirli toksin maddelerinin atılmasına yardımcı olur.

    Tat değişiklikleri, hazımsızlık, gaz problemleri ve iştah kaybı için biberiyeyi kullanabilirsiniz. Biberiye yapraklarını demleyin ve çay olarak günde 3 kez için.


    Zerdeçalın aktif bileşik maddesi olan kurkumin, potansiyel olarak kanser gelişimini durdurur

    Zerdeçal özü takviyelerinin şu anda kolon, prostat, meme ve cilt kanserleri gibi bazı kanserlerin tedavisinde koruyucu ve önleyici bir etkiye sahip olup olmadığı konusunda araştırmalar sürmektedir.


    Şili biberi hissedilen ağrılara çare oluyor

    Şili biberi kapsaisin adında bir bileşik içerir ve ağrıyı dindirir. Kapsaisin deriye uygulandığında ağrıyı azalttığı araştırmalar sonucunda belirlenmiş. Tabii bu şili biberinin alıp, ağrıyan yerinizin ovulmaz anlamına gelmiyor. Eğer ağrınız varsa ve şili biberi kullanmak istiyorsanız kapsaisin krem kullanabilirsiniz. Tabii bunu kullanmadan önce mutlaka onkologunuza danışın. Bu tedavi nöropatik ağrılarda çok iyi sonuçlar vermektedir. Şili biberinin bir diğer yararı da hazımsızlığa yardımcı olmasıdır. Bunun için çok miktarda yenilmesi gerekmektedir.


    Her derde deva, olmazsa olmazımız sarımsak

    Çeşitli çalışmalar, sarımsak tüketiminin mide, kolon, yemek borusu, pankreas, meme gibi kanser riskini azalttığını göstermekte. Sarımsak, bakteriyel enfeksiyonlar ve kansere neden olan hücre bozulması ve değişimini önleyerek kansere karşı bir koruyucu. Aynı zamanda sarımsak, bağışıklık sistemini güçlendirir ve kan basıncını azaltmaya yardımcı olur.

    Çiğ sarımsağı kokusu nedeniyle tüketemiyorsanız kolayı var sevgili okur;

    Sarımsaklı Ekmek ve Ballı Sarımsaklı Tavuk size çok iyi gelecek!


    Hazımsızlık sorunları için binlerce yıldır kullanılan; nane!

    Kanser tedavisinde mide sorunları yaşıyorsanız, bir fincan nane çayı içmeye çalışın. Taze ve kuru naneyi, sıcak suyun içinde 10 dakika demleyin ve için. Piyasadaki hazır çayları kullanmamaya özen gösterin. Nane ayrıca bir boğaz yatıştırıcıdır. Bazen kemoterapi veya radyoterapi sebebiyle boğazda meydana gelebilen ağrılar ve ağız yaralarını hafifletmek için de kullanılabilir.

    Yaz günlerinde sizi hem ferahlatacak hem de hazımsızlık sorunlarınızı giderecek Naneli Ayran Tarifi İçin Tıklayın


    Uyku sorunları çekenler için ise en güzel tavsiye; sarı papatya

    Papatya, uyku sorunlarında yardımcı olabilir bunun için yatmadan kısa bir süre önce papatya çayı içme deneyin. Papatya suyuyla gargara da yapabilirsiniz. Kemoterapi ve radyoterapi sonrasında olabilecek ağız yaralarına da iyi gelecektir. Papatya çayı mide krampları gibi sindirim problemlerine de iyi gelmekte...

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler