YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kardashian Ailesi Puding Yiyerek Zayıflıyor!

    Fiziğiyle herkesin ilgisini çeken Kourtney Kardashian'ın yaptığı bir puding, uzun süredir konuşuluyordu. O pudingin tarifini ele geçirdik!

    Mynet Yemek Facebook Sayfasını Beğenin!

    Bugün kendimizi Yengeç Burger'in aşırı gizli formülünü ele geçiren Plankton gibi hissediyoruz. Çünkü size harika bir iyilik yapmak üzereyiz. Aynalara bakarken iç çekip "Yaz geliyor ben ne olacağım böyle?" dediğiniz anlar ve Kardashian kardeşlerin vücutlarına bakıp "Ya çok estetik duruyor be!" dediğiniz anlar çöpe! Bugün itibariyle siz de bir Kortney Kardashian olabilirsiniz!

    Biliyorsunuzdur, yakın zamanda Kourtney Kardashian iyi bir girişimcilik örneği göstererek kendi telefon uygulamasını piyasaya sürmüştü. Bu uygulamada da, sağlıklı yaşam önerileri veriyor ve ev dekoru, yemek ipuçları, güzellik sırları gibi güzel bilgileri de bu uygulamada takipçileriyle paulaşıyor. Bildiğimiz ve televizyon programları Keeping up with the Kardashians'tan öğrendiğimiz kadarıyla, Kardashian ailesi sağlıklı beslenme düzenlerini epey iyi oturtmuş durumda. Kourtney, Avokadolu pudingiyle şu sıralar epey popüler. Avokadolu pudingi, spor yapmadan önce her sabah yiyerek düzenli beslenme zincirine bir yeni halka eklemiş. Avokadonun içindeki protein, spor öncesi için oldukça verimli bir kaynak.

    kourtney

    Bu avokadolu pudingi araştırdık, Amerikan Başkanı dahil herkesi devreye soktuk ve nihayetinde tarifine ulaştık. İşte ABD'yi ayağa kaldıran, tüm kadınları markette avokado seçmeye yönlendiren efsane Kourtney pudingi!

    Kourtney Kardashian'ın Avokadolu Pudingi

    Hazırlanma Süresi: 5 dakika
    Pişirme süresi: 5 dakika
    2 kişilik

    2

    Malzemeler

    1 organik avokado
    1 yemek kaşığı şekerkamışı şekeri
    Yarım su bardağı organik tam yağlı süt
    1 yemek kaşığı çiğ Manuka balı

    Tüm malzemeleri blender'a koyup karıştırmanız yeterli!

    Puding sevenler için müthiş bir tarif. Üzerini meyvelerle süslemek de Khloe için büyük bir keyifmiş bu arada. Üvey kardeş Kendall Janner da tarifi çok beğenmiş olacak ki, Instagram hesabında aşağıdaki paylaşımı yapmış. Gerçekten hem bu kadar güzel görünen hem de sağlıklı beslenme ve spor için iyi bir adım olarak görülen bu pudingi sevmemek mümkün değil...

    His & hers ❤

    परिवार सबसे बड़ा आशीर्वाद है (@cloverkendall)'in paylaştığı bir gönderi ()


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler