YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kendi idrarını içerek 50 kilo verdi

    İngiltere'nin Essex kasabasında yaşayan Dave Murphy'nin toplamda 50 kilo vermesinin altında yatan yöntem hem çok tartışıldı, hem de birçok kişinin tartışma konusu oldu.

    Açıklamalarıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen, Dave Murphy, kendi idrarını içerek sağlıklı yaşamı seçtiğini söylerken sosyal medyadan büyük tepki aldı.

    21 ve 25 yaşlarında iki çocuğu olan Murphy, "İdrarımı içtikten sonra daha sağlıklı ve fit hissediyorum. Bugüne kadar tam 50 kilo verdim" dedi ve gündeme oturdu.

    İdrarını içmeye başladıktan sonra gün içinde hiç acıkmadığını belirten Murphy, "Aslında sudan çok daha temiz" değerlendirmesi yaptı.

    6 yıldır kendi idrarıyla beslenen 54 yaşındaki Dave Murphy, idrarın sayısız faydaları olduğunu iddia etti.

    Mirror’un hikayesine yer verdiği Murphy, 50 kiloyu greyfurt, patates kızartması ve idrar diyetiyle verdiğini kaydetti.

    Kendi idrarını içmesi dışında idrarıyla banyo yaptığını söyleyen Murphy, bu sayede 127 kilodan 76 kiloya düştüğünü, astımının iyileştiğini ve daha genç göründüğünü de iddia etti.

    Dave’in verdiği bilgiye göre, hemen hemen her gün bir greyfurt ve iki bardak idrarla hayatta kalıyor. Haftanın üç günü de küçük bir porsiyon patates kızartması yiyor. Hatta 2012 yılında 30 gün boyunca sadece kendi idrarıyla beslendi.

    İdrarı sadece içmek için kullanmadığını söyleyen Dave, ayrıca yüzünü yıkamak ve nemlendirmek için de idrar kullanıyor. İdrarın en iyi yaşlanma karşıtı ürün olduğunu kaydeden Murphy, "İdrarımı içtikten sonra hiç olmadığım kadar sağlıklı ve fit hissediyorum" diye konuştu.

    İşte Dave'in şaşırtan ve çoğu kişi tarafndan da tuhaf bulunan ilginç açıklamaları:

    "İnsanların çok fazla şey tüketmemesi gerekiyor. İdrar az yemeyi sağlıyor ve insanların ihtiyacı olan her şeyi karşılıyor. Birçok insan idrarın atık olduğunu düşünüyor ancak idrar sudan daha temiz.

    Vücudunuzda enfeksiyon varsa idrarınızda savaşmak için antikorlar var. Bağışıklık sisteminizi güçlendiriyor. Ben astımdan bu sayede kurtuldum.

    Ağrılardan kurtulmak için, gözlerini silmek için kullanabilirsiniz. Ayaklarınızı yıkayabilirsiniz".

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler