YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kilo Vermek İsteyenler İçin Yağ Yakıcı 5 Müthiş Gıda

    Bu yiyecekler hızla yağ yakıyor. Diyetle birlikte uyguladığınızda mucizevi sonuçlar veriyor!

    Lifle dolu ve atıştırma isteğinizi uzun süre bastıracak ve yemekler arası tok tutacak daha birçok başka gıda da var. Mercimek, muz, bulgur ve fındık, ceviz vb. akşam saat 9'da gelen şeker isteğini uzak tutuyor. Hadi ama kim bir tabak bulguru pasta yemeye tercih etmez ki? Evet, kimse bunun kolay olacağını söylemedi...


    Kilo vermek için hep mucize arıyoruz değil mi? Minimum çaba maksimum sonuç lütfen. Ne? Bu mümkün değil mi? Tüh.

    Oldukça yoğun hayatlar yaşıyoruz, hatta o kadar yoğun ki, geçtiğimiz hafta yetişkinlerin yarısının hiç egzersiz yapmadığını gösteren bir araştırma yayınlandı. Bu önemli bir sorunu işaret eden önemli bir istatistiki veri. Hepimiz gerçekten çok mu yoğunuz, yoksa sadece tembel miyiz?

    İşte yağ yakmak için faydalı beş gıda. (Tabii bu yine de egzersizden kurtulduğunuz anlamına gelmiyor)

    1. Acı biber

    Bu biberlerde bulunan ve bibere acılığını veren kapsaisin isimli madde, aynı zamanda kalori yakmanıza yardımcı oluyor. Acı biberleri ister sebze halinde ister pul biber olarak alabilirsiniz.

    Alternatif olarak neredeyse her yemekte kullanabileceğiniz acı bir sos da alabilirsiniz.

    Acılı Tavuk Kanatları Tarifi İçin Tıklayın


    1. Tam tahıllar

    Tam tahılları vücudunuzun iki kat daha fazla çalışmasını sağlar. Esmer pirinç gibi gıdaları sindirirken vücudumuz, ihtiyacımız olmayan işlenmiş gıdaları sindirmeye göre iki kat daha fazla kalori yakar. İnsanlar genelde kilo alma endişesiyle tam tahıl yemeyi bırakırlar ama işte gerçek bu değil.

    Sebzeli ve Tam Buğday Unlu Makarna Tarifi İçin Tıklayın


    1. Hindistan cevizi

    Bunu beklemiyordunuz değil mi? Hindistan cevizi, orta zincir trigliseritler açısından zengindir. Bu size bir şey ifade etti mi? Evet bana da etmedi ama burada yazdığına göre orta zincir trigliseritler, metbolizma hızımızı % 30 oranında yükseltiyor.

    Şimdi bu anlayabildiğimiz bir istatistik işte. Günlük normal sütünüzün yerini hindistan cevizi sütüyle değiştirmeye ne dersiniz? Hem sağlıklı, hem lezzetli hem de yağ yakıcı özellikte. Eğer süt içmiyorsanız, hindistan cevizi gevrekleri de ikindi atıştırmalığı olarak mükemmel olabilirler.

    Kilo vermek isteyenler mutlaka izlemeli!

    Hindistan Cevizli Coco Star Tarifi İçin Tıklayın


    1. Avokado

    Avokadolar en sevdiğim yiyeceklerden biri. Kremamsı, yağlı ve sağlıklı. Lezzetli olmalarının ve avokadodan iyi sos olmasının yanısıra (guacamole sevmeyen var mı?), metabolizmamızı yükseltiyor ve yağı enerjiye dönüştürme sürecini hızlandırıyorlar. Hızlı bir guacamole tarifi: birkaç avokadoyu püre haline getirin, kırmızı soğan doğrayın, biraz tuz ve birkaç damla da limon suyu ekleyin. İşte hazır! Yanında havuç veya salatalık dilimleriyle servis edebilirsiniz.

    Avokado Salatası Tarifi İçin Tıklayın


    1. Zencefil

    Bu benim için de yeni ama zencefiller yağ yakmak için mükemmele gıdalar. Vücut sıcaklığınızı yükseltme özelliğine sahipler, bunun anlamı da vücudunuz sıcaklığı aşağı çekmek için kalori harcıyor. Taze zencefil çorbalara eklenebilir, pişmiş olarak da pek çok farklı yemekte kullanabilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler