YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kış Günü Gitmek İçin En İdeal 6 Mekan

    21 Aralık tarihinde kışın ilk günü resmen başladığına göre soğuk havalar için gardımızı almanın tam zamanı. Atkı ve şapka ikilisinden umutluyum, sonuçta eve kapanacak halimiz yok. Peki, "Dışarı çıktığımızda nerelere gitsek?" diyenler için de önerilerim aşağıdaki gibi. Şimdi kara kış düşünsün.

    Dün Moda

    Dün Moda'nın kışın gidilebilecek mekanlar listesine girme sebebi, gün içerisinde nefis sıcacık çorbalara yer veriyor olmaları. Yalın dekorasyonu da insanı yormadan ısınmanızı sağlıyor bir de.

    Uzun uzun oturup, günlük çıkan menülerinin tatlarına bakmanızı tavsiye ederim. Kalorifer yanı kaparsanız da ne ala.

    Adres: Caferağa Mahallesi, Lütfü Bey Sokak, No 42/6, Kadıköy


    Cuma

    Çukurcuma'nın Cuma'sı, sakin ve keyifli bir sokakta yer almasının güzelliğini korumaya devam ettikçe, yaz-kış kapısı çalınabilir. Tatlı konusunda oldukça başarılı olduklarını söylemek isterim. Kahvaltıya da gidilebilir, bir burger de yenebilir, aklınızda olsun.
    Bir de okuması keyifli bir dergi aldınız mı, zamanın akıp gitmesine dahil olabilirsiniz artık. Mekanın hafta sonu oldukça kalabalık olduğunu göz önünde bulundurmanızda fayda var.

    Adres: Kuloğlu Mahallesi, Çukuru Cuma Caddesi, No 53/A, Beyoğlu


    Bina

    Üç ve dört harfli mekanlar listesi olma yolunda ilerliyorum sanki! Bina da, kendinizi girişteki koltuğa bıraktıktan sonra uzun saatler boyu çıkmak istemeyeceğiniz yerlerden. Menüsünün de oldukça lezzetli olduğu göz önünde bulundurulunca değmesinler keyfinize. Kuzu etli dürüm tercih edildikten sonra bir sufle'ye ne dersiniz? Bu arada Bina'nın içerisinde sergi alanı da bulunmakta. Keyfinize mola verip, o dönemin sergisini gezmek iyi fikir olacaktır.

    Adres: Caferağa Mahallesi, Kadife Sokak, No 26, Kadıköy


    Nabu Fırın

    Şömine başında pizza yemeye ne dersiniz? Hem de Napoli usulü. Kesin deneyin. Dışarıdaki soğuk havayı değil ama içinizi ısıtacak bir sıcaklık sunan Nabu Fırın, aynı zamanda lezzetli pizza deneyimi için de biçilmiş kaftan. Abaza peynir ve sucuklu pizzalarına şans verdikten sonra tatlı kısmına geçilebilir. Seçim yaparken çok zorlanmayacağınızı söyleyebilirim.

    Adres: Nabu Hotel, Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, Murakıp Sokak, No 13, Beyoğlu


    Brunnelle

    Şöminesiyle sizi çağıran bir başka mekan ise Brunelle. Mevsim sebze ve meyveleri göz önünde bulundurularak oluşturulan menüsü, tadı damakta bırakacak lezzetler sunmakta. Sonrasında da şömine başında da kahve keyfi vaad ediyor. Hayır denir mi? Asla.
    Bahar ve yaz aylarında da ayrı bir keyfi olan Brunelle'de makarnalara şans verilebilir.

    Adres: Caferağa Mah, Hülya Sokak, No: 5 Kadıköy


    Dem

    İçimizi ısıtma garantisi taşıyan mekanlardan biri de Dem Karaköy. 60 çeşit çay çeşidiyle tüm zevk ve damak tadına hitap eden Dem, her daim çok kalabalık olmasından ötürü de yer bulma sıkıntısı yaşatmakta. Bunları göz önüne alıp, içeride yer bulduğunuzda ise kalkmamak üzere ister telefonunuza gömülün isterseniz kitabınıza kaldığınız yerden devam edin.

    Adres: Kemankeş Mah. Hoca Tahsin Sok. No: 17, Karaköy

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler