YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kolon (Kalın Bağırsak) Detoksu

    Kalın bağırsak bedendeki en önemli organlar arasında yer almaktadır; kadim Çin tıbbında vücudun ikinci beyni olarak geçmektedir. Eğer bağırsağınızda sorun varsa bu sorun pek çok hastalığın da temelini oluşturmaktadır.

    Şunu unutmamak gerekir ki iyi bir detoks kürü en fazla 3 gün uygulanmalıdır. Bunun fazlası bağırsakta elektrolit kaybına ve bağırsak florasında dengesizliğe yol açmaktadır. Ayrıca yağ ve kas miktarında azalma görülebilir.

    Malzeme Listesi

    2 tatlı kaşığı yulaf ya da yulaf kepeği
    2 tatlı kaşığı keten tohumu
    1 tatlı kaşığı chia tohumu
    5 adet çilek ya da mevsiminde bir dilim karpuz
    1 su bardağı alkalize su

    (1 Kişilik - 10 dakika)

    Hazırlanışı

    Adım 1

    Tüm malzemeler blender içerisine tek tek eklenerek, içilebilecek bir kıvama gelene kadar yaklaşık 5-6 dakika karıştırılmalıdır. Oda sıcaklığında ve taze olarak tüketilmelidir.

    Adım 2

    3 günlük kürde günde en fazla 3 defa tüketmeye uygundur.

    Püf Noktası

    Kimler detoks yapabilir? Bir sağlık sorunu olmadan fazla kiloları nedeniyle zayıflama programına girenler, zihinsel bulanıklık, irritasyon, gözaltında morluklar oluşanlar, nefesi kötü kokanlar, dili paslı olanlar, kabızlık sorunu olanlar, sık sık ishal olanlar, midesi bulananlar, cildinde yara ve aknesi bulunanlar, ağır ter kokusu olanlar, sigara kullananlar, Alkol tüketenler,İşi nedeniyle kimyasal malzemelerle çalışanlar, kan testleri normal çıkanlar istedikleri taktirde detoks yapabilirler. Kimler detoks yapamaz? Gebeler, yüksek tansiyon hastaları, gut hastaları, kalp-sağlığı bozuk olanlar, kan şekeri düzensiz olanlar, şeker hastaları, küçük çocuklar, bedenen ağır işte çalışanlar, sağlık sorunu olan yaşlılar, düzenli ilaç almak zorunda olanlar detoks yapmamalıdırlar.


    Chef Gpt


    En Çok Aranan Haberler