YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Krep Nasıl Yapılır? Sorusuna 8 Süper Cevap!

    Kadınlara '' Erkeklerde adonis kası mı yoksa çoook güzel yapılmış bir krep mi tercih edersiniz?'' diye sorsanız emin olun cevapları leziz bir krep olacaktır. Özellikle bu krepleri hoşlandıkları beyler yapıyorsa dünyanın en mutlu kadınları olacaklardır. Denemesi bedava olan 'adım adım krep nasıl yapılır'ın cevabı burada.

    Erkeklerin, kadınlar için mecburi ve yük olan yemek yapma işini üstlenmeleri ve bunu severek yapmalarını baştan çıkarıcı bulmayan kadın neredeyse yoktur.

    Çoğu erkek, annelerinin mükemmel yemeklerinden uzak kalmamak için hayatları boyunca mutfağa girmemiş olabiliyor. Sevdikleri kadınları iyi restoranlara götürerek etkilemeye çalışıyorlar. Aslında bir bilseler, ah bir bilseler ki kadınlar kendilerine yemek yapan, bunun için uğraşan ve bundan keyif alan erkeklerden çok etkileniyorlar... Eğer bir şekilde bu yazıya denk geldiyseniz ve içinizden 'hadi canım' diyorsanız işte size kadınların çok sevdiği ve hazırlaması oldukça pratik olan baştan çıkarıcı ve oldukça etkili 12 krep tarifi. Deneyin bakalım kadınlar kaslı erkekleri mi yoksa kendilerine müthiş krepler hazırlayan erkekleri mi tercih ediyorlar?


    Sevgilinizin tadı yok mu? Durup dururken suratını astı ve dokunsanız ağlayacak gibi mi? Ona güzel Krep Krepus Pastalar yaparak tat katın!

    Kadınları anlamak gerçekten çok zor. Durup dururken şen kahkahalar atan o kadın gidiyor yerine suratını asan neyi olduğunu sorduğunuzda 'yok bir şey' diyen bir kadın geliyorsa formül çok basit. Emin olun ki canı tatlı bir şeyler istiyordur ama aslında kendisi bile farkında değildir. Hemen kolları sıvayın ve onu şaşırtın...

    Çabucak yapacağınız Krep Krepus Pasta ile en az bir hafta trip atmamasını garanti edebilirsiniz :)

    **Sevgilinizi şaşırtacak inanılmaz lezzetli Krepus Krep tarifi için BURAYI TIKLAYIN

    **


    Sevgiliniz onu sevmediğinizi mi düşünüyor? Olabilir, çok fazla Türk dizisi izlemiş olabilir. Ona hemen Çilekli Krep Pasta yaparak sevginizi gösterin!

    Sevgiliniz çok fazla dizi izliyorsa bu aralar onu sevmediğinizi düşünmesi çok normal. Kiralık Aşk, Poyraz Karayel, Çilek Kokusu, Güneşin Kızları, Aşk Yeniden gibi dizileri sizde izleseniz sizde kendinize kızardınız. 'Sen bu kızı hiç sevmiyorsun, hep üzüyorsun, insanlar nasıl aşklar yaşıyor?' diye kendinize küserdiniz inanın. O yüzden 10 dakikanızı ayırın ve sevgilinize Çilekli Krep Pasta yaparak onu aslında ne kadar sevdiğinizi gösterin!

    Nefis mi nefis Çilekli Krep Pasta tarifi için

    BURAYI TIKLAYIN


    Sürekli dışarıda yemekten sıkıldınız mı? Yemek masrafınız çok mu tutuyor? Bir çılgınlık edin ve ona Kremalı Mantarlı Tavuklu Krep hazırlayın

    İşler güçler derken sevgilinizi ihmal etmemek için ona 1 saat bile olsa ayırıyorsunuz ve bu zaman zarfında yaptığınız en iyi şey bir yerlerde yemek yemek mi oluyor? Haftanın 5 günü dışarıda yediğinizi düşünürsek maaşlarınız hep yemeğe ve içmeye gidiyor olabilir. Onu arada evinize çağırmaya ya da onun evine gidip Kremalı Mantarlı Tavuklu Krep şaşırtmaya ne dersiniz?

    **Hem çok pratik hem çok lezzetli hem de gerçekten uygun fiyatlı Kremalı Mantarlı Tavuklu Krep tarifi için BURAYI TIKLAYIN

    **


    Haftasonu evde sinema keyfi yaparken pizza yerine Krep Graten hazırlayarak 'aşkım ben kilo mu aldım?' sorusundan kurtulun!

    Sevgiliniz size sık sık 'kilo mu aldım?' diye soruyor olabilir. 'Evet aldın' derseniz bir dert 'hayır almadın' deseniz başka bir dert... Siz en iyisi ona hafif, lezzetli ve sağlıklı yiyecekler hazırlayarak form tutmasına yardımcı olun ve sıkıcı sorulardan da kurtulun :)

    **Pizza yerine Krep Graten tercih edenlere harika bir tarif. BURAYI TIKLAYIN

    **


    Türk erkeği olduğunuzu Krep Lahmacun yaparak kanıtlayın! Soğana vurun ve cücüğünü çıkararak servis edin...

    Reçelli, çikolatalı, beşamel soslu, tavuklu, mantarlı krepler bir yana Lahmacun Krep bir yana... Romantik olmak ama çizgisinden de şaşmamak isteyen erkeklere sevgilinizi hem mutlu edecek hem de hayrete düşürecek bir tarif!

    **Krep Lahmacun tarifi için BURAYI TIKLAYIN

    **

    Servis yaparken yanına soğan ve limon koymayı unutmayın :)


    Hem eğlenceli hem de romantik bir sevgili olan erkeklere! Muzlu Limonlu Krep ile duygularınızı servis etmeye hazır mısınız?

    'Seni seviyorum' diyemiyor ama sırf söyleyemediğiniz içinde anlaşılır olabilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsanız bu lezzet tam size göre. Muzun tatlı ve eğlenceli yanı ile limonun ekşi ama aranılan lezzetini bu krep bir araya getirdi.

    **Muzlu Limonlu Krep tarifi için BURAYI TIKLAYIN

    **


    Kimse size mantı dökün demedi ama olur da Krep Mantı yaparsanız aşkın açamadığı kapıları bile zorlarsınız :)

    Mantı hamuru açmak ve içlerini tek tek doldurmak işkence gibidir. Kimse sizden bunu istemez. İsterlerse bile yapmazsanız sorun çıkacağını sanmıyoruz. Ama aşk emek ister, özveri ister... Ve pratik zeka ister :) İşte size sevgilinize ters köşe yapacak harika ve en az gerçeği kadar lezzetli bir tarif.

    **Krep Mantı ile sevgilinizin ailesini bile fethedebilirsiniz... Tarifi için BURAYI TIKLAYIN

    **


    Çocuk için erken diyorsanız sevgilinizin kalbini Minik Krepler ile avutun :)

    Her ilişki güzel gelecek hayallerine gebedir... Bu içeriği okuduğunuza göre sizde sevgilinize değer veriyorsunuz ve onunla gelecek planları kuruyorsunuz demektir. Yoksa neden ona krepler yapasınız ki :)

    **Sevgilinize ileride çocuk sahibi olmak istediğinizin mesajını bu tatlış Mini Kreplerle verebilirsiniz. Tarifi için BURAYI TIKLAYIN

    **

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler