YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Leonardo DiCaprio'dan Nusret'e: "2017'nin Oscar Adayı Sensin!"

    #SaltBae olarak ünü Türkiye sınırlarını aşan ve artık ne yapsa şaşırmadığımız Nusret sosyal medyayı yine salladı. "Daha ne yapabilir ki?" sorusuna Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio’nun etini artistik bir şekilde tuzlayarak hepimize unutulmayacak bir cevap verdi… Sana sınırlar koyduğumuz için aff

    Her Şey DiCaprio’nun Dubai’ye Gitmesiyle Başladı

    Dubai, dünya jet sosyetesinin yükselen yıldızı. Hal böyle olunca dünyanın her yerinden pek çok ünlü isim fırsat buldukça soluğu Dubai’de alıyor. Bu kervana katılan en son isim de DiCaprio oldu ve sıradan bir akşam yemeği için gittiği yer, sıradan bir akşam yemeğinin mümkün olmadı tek yerdi… Evet, Nusret’in Dubai şubesi.


    Nusret Ekipleri Şaşkın Bakışlar Altında Tuzlama Çalışmaları Yapıyor

    Harem- Gebze dolmuş hattında görmeye alışkın olduğumuz bir tarzla karşımıza çıkan DiCaprio, fotoğraflarda göründüğü gibi hiç istifini bozmadan Nusret’in yaptığı tuzlamayı izliyormuş gibi görünüyor. Ancak gerek ağzındaki kürdan, gerekse tedirginlikle ete bakması aklından geçenleri anlamamız için ciddi ipuçları veriyor: “Korkuyorum adamım, burada neler oluyor böyle lanet olsun, ha?”


    Her Rolün Adamı DiCaprio Türk Eniştesini Canlandırıyor

    Uçan, kaçan ve dahi rüyalarında bile aksiyondan geri kalmayan DiCaprio, bu sefer de Türk eniştesi olarak karşımıza çıkıyor. Zaten oyuncu dediğin her role ayak uydurmalı. DiCaprio, kasketi ve ağzına aldığı kürdanla yeni rolünü çok iyi analiz ettiğini gösteriyor. Helalinden bir Oscar'ı daha hak etti. >


    Üzülen Hayranları Da Yok Değil

    Her zaman fit ve zinde görmeye alıştığımız yıldız isimlerin günlük halleri yine hayal kırıklığı yarattı. Oscar almış bir yıldız da olsa insan zaman zaman sıradanlık istiyor. Yani, et yemeye giderken ne giyse beğenirdiniz acaba? >


    Komplo Teorileri De Eksik Kalmadı: Bizi Mi Yiyorsun Leo?

    Özellikle iklim değişikliği meselesinde aldığı inisiyatifle dikkat çeken DiCaprio vejetaryan olarak biliniyor, yani et tüketmiyor. Tabii vejetaryan olarak bilinen bir ismin böyle bir et lokantasında görüntülenmesi akla “Bu adam bizi mi yiyor?” benzeri sorular getirdi.


    Oscar Komitesi Bu Sesi Duymalı

    Heykelcikleri yapılacak kadar ikonik hale gelen Salt Bae duruşu şeklinde bir Oscar heykelciği neden olmasın? Nusret gerek bıyıkları, gerek kol kaslarıyla olsun hâlihazırdaki Oscar heykelciğinden daha görkemli ve estetik değil mi?


    Vefalı Hayranları Arda Kuralı Unutmadı

    Bir dönemler yaldır yaldır parlayan sarı saçlarıyla gençlik dizilerinin aranan isimlerinden birisi olan Arda Kural da hayranları tarafından unutulmadı. Ufak bir nostalji yaparsak, Arda Kural adının DiCaprio’dan ayrı anılmadığı günler zihnimizde canlanır. Özledik seni Arda, iyileş artık.


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler