YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    McDonald’s, İtalya’da Nutella Burger Satmaya Başladı!

    McDonald’s tüm taraftar gruplarının hakkında tezahürat bestelemesi gereken yepyeni bir ürünü sadece İtalya’da piyasaya sürdü. Biz iyiyiz ama mutluluktan başımız dönüyor: Sweety con Nutella ile tanışın!

    McDonald’s geçtiğimiz günlerde fantastik bir açıklamayla Facebook ve Twitter’da aklımızı başımızdan aldı. Gerçek anlamda bir günaha davet ile karşı karşıyayız: fast food zincirinin yalnızca İtalya’da piyasaya sürdüğü Nutellalı hamburger Sweety con Nutella! İtalyan firması Nutella ile yaptıkları bu enfes çalışma, şimdiden büyük ilgi görmüş durumda. Bizim biraz başımız dönüyor, şuraya oturup bir soluklanalım.

    Mc Donald's Hamburgerini Mutfağınızda Yapmanın Püf Noktası!


    Uzun yıllardır en popüler çikolata unvanını koruyan Nutella ve dünyanın en büyük fast food zincirlerinden birisi McDonald’s bir araya gelse ne olur? Cevap veriyoruz: Nutellalı hamburger olur. McDonald’s bu iştah kabartan, diyet bozduran, günaha davet eden, rüyalara giren lezzeti şimdilik yalnızca İtalya’da piyasaya sürmüş durumda.

    İtalya’ya yeni bir turizm geliri bile olabilir bizce bu. Düşünsenize, Nutellalı hamburger için İtalya turu satan tur şirketleriyle karşılaşabiliriz. İtalyan Konsolosluğu’nun kapısında ağlamalık bir durum bu.

    Peki evde kendi Nutellanızı yapmak ister misiniz?


    Gel mehtabım, gel sevgilim!

    Aç gözlülüğümüzün ve çikolata severliğimizin kurbanı olarak asla objektif bakamıyoruz bu icada. Günün her saati tüketilebilecek bir ürün olarak üretilmiş Sweety con Nutella. Zaten Nutella’yı da günün her saatinde tüketmiyor muyuz sanki? Ürün, bir menü olarak değil de tek başına servis ediliyor. McDonald’s Sweety con Nutella’yı “karşıkonulamaz ve çok özel bir yenilik” olarak adlandırıyor. Karşıkonulamaz kısmına katılıyoruz, “özel bir yenilik” olup olmadığına ise İtalya günübirlik Nutellalı burger vizesi çıkartırsa karar vereceğiz.


    Gözü kapalı 10 tane yiyebilecekler buraya :(

    Dünyanın her yerinden sosyal medya kulanıcılarının ilgisini çeken bu gelişme, İtalya’ya gitmek isteyen koca bir kitle yarattı. Özellikle Twitter’da “İtalya’ya gitmek istiyorum” yazan insanların sayısı, İngiltere’de AB’den ayrılmak için Evet oyu verenlerden fazla görünüyor.

    Nutella İle İlgili Bilmediğiniz 11 Gerçek!


    Yengeç Burger de böyle bir şey galiba...

    Bir gün tüm dünyada çikolata hüküm sürmeye başladığında, dünyanın tüm liderlerinin yerini çikolatalar almaya başladığında çok daha mutlu olacağız. Ya da belki mutluluğumuz sadece Türkiye’de de Sweety con Nutella’nın satışına başlanmasına bağlıdır... O zamana kadar İtalyan Konsolosluğu’nun kapısını aşındırmaya devam!

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler