YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Metrobüs Yolculuğu Sırasında Birbirinizi Yemeyin Bunları Yiyin!

    Akşam yorgun argın işten çıkmışsınız... Karnınız acıkmış, bilinç altından avlanma ve kendini doyurma içgüdüsü dışarı çıkmak üzere. Her an sinirleriniz bozulabilir ve saldırganlaşabilirsiniz. İşte size metrobüs yolculuğu sırasında yardımcı olacak bir kaç atıştırmalık!

    Her nasıl olduysa oturacak yer buldunuz ve içerisi öyle kalabalık ki birisinin sizinle sıcak temas kurmaması imkansız. O zaman yapmanız gereken şakkıdı şakkıdı sakız çiğnemek ve o kişiyi kaçırmak!


    Yapılan araştırmalarda sık sakız çiğnemenin, fazla hava yutmaya sebep olduğu için karnı ciddi anlamda şişirdiği ortaya çıktı. Yani çok acıkmışsanız sakız çiğneyerek açlığınızı erteleyebilirsiniz.


    Metrobüse bindiğinizde boş alanlara ilerlemek istiyorsunuz ama kalabalık izin vermiyorsa bir avuç fındık, ceviz ve üzümü midenize indirerek gerekli güce sahip olabilir kalabalıkları aşabilirsiniz!


    Kuruyemişler hem tok tutar hem enerji verir hem de çok sağlıklıdır. Her durumda yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederiz!


    Yürüyen merdivenlerde oluşan kuyruktan bıktınız mı? Normal merdivenleri çıkamayacak kadar halsiz misiniz? Hemen bir peksimet yiyerek kendinize gelebilirsiniz!


    Uzun yıllar bayatlamadan dayanabilen ve genellikle savaş, kıtlık gibi durumlarda tüketilen peksimet, uzun sıkıcı merdiven sıralarında hayatınızı kurtarır!


    Eve gidene kadar ayakta durmaya çalışmaktan bazı yerlerinizde kaslar oluşmaya başladıysa hemen bunu artıya çevirin ve spor salonundan çıkmışa dönün. Protein barlar tam size göre!


    Protein bar adı altında satılan bu yiyecekler yüksek protein içerdiğinden fazlaca enerji de vermektedir. Haşlanmış yumurta yemek yerine bu barları tercih edebilirsiniz.


    Bir kez olsun bile evinize oturarak gidemediyseniz size tek bir önerimiz var. Sarımsak!


    Sarımsak toksinleri atar, tok tutar, yağ emilimini azaltı. Kötü koku bıraktığı için de metrobüste yer bulmanızı kolaylaştırır :)

    BONUS: PEYNİRLİ YALANCI LAZANYA


    En Çok Aranan Haberler