YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mideniz Dışında Gözünüzü de Doyurmayı İhmal Etmeyen 5 Kahvaltıcı

    Sadece karnımızın doymasıyla ilgilenmiyoruz elbette. Şöyle sofraya sere serpe yayılan kahvaltılıkların gözlerimizi de doyurması lazım. Azar azar pek çok şeyin tadına bakmayı seviyoruz ne de olsa. İşte bize bu konuda destek olmayı görev edinmiş mekanlar sayesinde de yüzler iyice gülüyor. Listenin başını çeken mekanlar ise şöyle...

    Saade Kahvaltı

    Turistik bir gezi için yolumuzu Sultanahmet'e çevirmeye ilave olarak nefis bir kahvaltı için de ayaklarımızın o yöne doğru gitmesine izin verme zamanı geldi! Saade Kahvaltı, vaad ettiği göz doyuran kahvaltı için bir hafta sonunuzu ayırmanızı hak ediyor.

    Darussaade Butik Otel’in terasında yer alan Saade Kahvaltı, serpme kahvaltı konusunda oldukça lezzetli ve geniş bir çeşitlilik sunmakta. Ev yapımı reçeller, çeşitli yörelerden gelen peynirler ve tam da fotoğraflık olan keyifli sunumları. Rezervasyonun şart olduğunu belirtir, yolunuzu düşürmeniz için çok zaman kaybetmemenizi öneririm.

    Adres: Akbıyık Caddesi 90 Sultanahmet, Fatih


    Doğacıyız Gourmet

    Cihangir'de yer alan Doğacıyız Gourmet, sahip olduğu serpme kahvaltısıyla sizi Antakya lezzetleriyle buluşturuyor. Antakya'dan gelen ürünlerle donatılan sofrada yok yok. Zahter, salçalı ekmek, tuzlu yoğurt, çeşit çeşit peynirler ve reçeller... Önce gözünüz sonra da mideniz doğuyor ve bu sofranın hakkını hızlıca veriyorsunuz. Güler yüzlü ve ilgili servisi de unutmamak lazım. Çayda da sınır yok!
    Rezervasyon yaptırmanızda fayda var.

    Adres: Kılıç Ali Paşa Mahallesi, Kasatura Sokak, No 16/A, Beyoğlu


    Privato Cafe

    Her daim kalabalık, her daim lezzetli. Privato'nun konumu gereği (Galata'da yer alıyor) turistlerin daha ilgisini çektiğini düşünecek olursak, rezervasyon yaptırmadan gitmemenizi öneririm. Ya da şansınızı deneyin artık.

    Masada neler var peki? Köy peyniri, sahanda yumurta, serpme peynirler ve alternatifli reçel çeşitleri, gözleme, ızgara hellim... Dahası da var, onu da gidip yerinde görün derim. Bu küçük ve keyifli mekan, sofradan ağız tadıyla kalma garantisi taşıyor diyebilirim.

    Adres: Şahkulu Mahallesi, Galip Dede Caddesi, Tımarcı Sokak, No 3/B, Beyoğlu


    Masum Mutfak

    Kuzguncuk'un son zamanlardaki, olağandan daha da keyifli hali, yeteri kadar cezbedici değilmiş gibi, bir de gitmeden duramadığımız mekanlarla kalbimizi çalıyor. Mesela bunlardan biri; Masum Mutfak.

    Daha sağlıklı daha lezzetli bir kahvaltı sofrası için biçilmiş kaftanlar. Doyurucu Masum Kahvaltı'yla güne başlamak gerçekten size iyi gelecek. Beyaz peynir, kızarmış köy peyniri, Kars kaşarı, baharatlı lor peyniri, zahterli sos, helva... Oldukça masum ama bir o kadar da doyumsuz. Ekmeklerini kendilerinin yaptıklarını belirtmek isterim. Saf ve katkısız tereyağı ve zeytinyağı dışında da bir şey kullanmadıkları da diğer önemli konu. En kısa sürede gidip deneyimlemenizi öneririm.

    Adres: İcadiye Cad. N: 21 34674 Kuzguncuk


    On Numara Kahvaltı

    Serpme Kahvaltı kelime ikilisinin ve tabii adının da hakkını veren bir mekanla karşı karşıyayız. Masadaki zenginlik, üç gün tok karnına gezmenize sebep olabilir.

    Çeşit çeşit peynirleri, zeytini, kaymağı, balı, pişi... Kahvaltı sofrasındakilerle bakışmak bile doymamıza sebep olurken, mekandan aç ayrılmak ne mümkün. Bu kahvaltıya her cumartesi-pazar kavuşmanız mümkün. Rezervasyon şart!

    Adres: Koşuyolu Müzeyyen

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler