YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Moda'nın En Popüler 6 Üçüncü Dalga Kahvecisi

    Dalgalarla sörf yapmak gibisi yok! Özellikle de en sevdiğim semtlerden birinde, en sevdiğim üçüncü dalga kahvecilerle. Şimdilik kahvedeki dalga akımıyla yetinmeyi sevenlere, Moda'dan 6 mekan önerisi.

    Hafta içi, hafta sonu, gündüz, gece... Her daim hareketli ve her daim keyifli. Bu kadar keyifli olmasından büyük mutluluk duyduğum Moda, son zamanlarda en gözde semtlerden biri olarak, hayat akışına devam ediyor.

    Günler akıp giderken Moda'ya her an yepyeni mekanlar da açılıyor. Yeniler de kabulüm, ama popülerleşme hızını diğerlerine göre daha hızlı yaşayan mekanlara göz atmakta da fayda var diye düşünüyorum. Mesela üçüncü dalga kahvecilere...


    Walter's Coffee Roastery

    Walter's Coffee'nin listeye ilk sıradan girmesi tabii ki çok normal. Ferah ve geniş bir mekana sahip olan Walter's, ziyaretçilerine kahveden daha fazlasını sunuyor. Breaking Bad dizisinin hastası olanlara yönelik ilgi çekici bir alan mekanda sizi bekleyenler arasında. Sarı tulumlarınızı giyip, kahve çekirdeklerinin de başına geçtiniz mi, artık şimdi bir selfie çekmemek ne mümkün.

    Fotoğraf çektikten sonra da sıra kahvenizden bir fırt çekmeye geldiyse, sipariş olarak Flat White verebilirsiniz.

    Adres: Caferağa, Badem Altı, Bademaltı Sk. No:21, 34710 Kadıköy

    Telefon: 05428268642


    Mambocino Coffee

    Moda'nın en sevilen üçüncü dalga kahvecilerinin başında gelen Mambocino Coffee, müdavim olunası keyifli mekanlardan. Lezzetli kahve içmek için de en doğru adreslerden biri. Küçük bir dükkanda hizmet veren Mambocino Coffee'de denemeniz için lavanta latte önerebilirim. Ya da bildiğim lezzetten şaşmam diyenler için chemex demleme yöntemiyle, taze çekirdeklerden hazırlanan lezzetli bir kahve de doğru seçim olacaktır.

    Adres: Caferağa Mah. Moda Cad. No:181 Moda

    Telefon: 0531 560 31 11


    Rafine Espresso Bar

    Moda'nın yer yer sakin yer yer de oldukça kalabalık sokaklarında dolaşmaya devam! Sıradaki durak ise; Rafine Espresso Bar. Rafine, butik kahveciler içerisindeki yerini zamanla sağlamlaştıran mekanlardan. Bayağı küçük bir alana sahip olan Rafine, ayaküstü takılmaya ve kahvenizi alıp gitmeye daha uygun. Tabii, kapı önü masaları da mevcut ama soğuk havalarda içeride yer bulmak biraz zor olacaktır, aklınızda olsun.

    Adres: Caferağa Mah. Moda Cad. No: 69/A Kadıköy


    180º Coffee Bakery

    Moda, hem kahve içmek hem de günü şahane bir şekilde sürdürmek için tüm imkanlarıyla her daim hazır bir şekilde bizi bekliyor. 180º Coffee Bakery de bu listede yer alanlardan. İlk gidişinizden sonrasında, kendinize gitmek için çeşitli sebepler oluşturacağınız bir mekan olan 180° Coffee Bakery, lezzetli tatlılarıyla da kalpleri çalıyor. Taze taze fırından yeni çıkmış bir kek ya da nefis bir kiş. Son seçim sizin.

    Adres: Caferağa Mah. Dr. Esat Işık Cad. No:36/A Kadıköy

    Telefon: 0216 337 57 27


    Dört Kadıköy

    Biraz da geniş geniş ve rahat oturma vakti. Hatta bilgisayarınız yanınızdaysa da, kahvenizi yudumlarken tüm işleri güçleri halledebilirsiniz. Dört Kadıköy'ün arka sokaklarda yer alıyor olması da, sakinlik vaad eden en büyük göstergelerden. Bu durumun vaad olarak kalmadığını da belirteyim tabii.

    Hafta içi ya da hafta sonu, Dört Kadıköy'deki masanız hep hazır. Özellikle kalabalık arkadaş buluşmaları için tercih etmeye çok müsait. Koyu bir sohbet ve biraz da sert bir kahve. İşte tamam!

    Adres: Caferağa Mahallesi, Ressam Şeref Akdik Sokak, No 19, Kadıköy

    Telefon: 0216 4708909


    Venture Coffeeworks

    Venture, Moda'da sakin ve keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak en özel üçüncü dalga kahvecilerden. Moda'daki diğer pek çok kahveci gibi küçük bir oturma alanına sahip ama samimi, güler yüzlü servisi ve elbette lezzetli kahveleri, her şeyin yolunda gitmesini sağlıyor. Kahvenizin yanına günün tatlısını da denemenizi öneririm. Ayrıca, instagram için fotoğraf çekmeniz adına tüm şartları sağlayan, sade bir dekoru olduğunu da eklemek isterim.

    Adres: Caferağa Mahallesi, Bademaltı Sokak, No 34, Kadıköy


    Kropka Coffee

    Moda'nın en merkezi noktalarından birinde yer alan Kropka Coffee, tam bir buluşma noktası. Bir mekana geçmeden önce ya da sonra mutlaka bir uğranıp, zaman geçirme isteği uyandırmakta. Hazır gelmişken de, taze bir espresso alırsınız diye düşünüyorum. Kahvenin haricinde, lezzetli soğuk sandviçleri olduğunu da unutmayın. Başrolde ve damaklarda, ekşi maya ekmeğin nefis tadı var.

    Adres: Caferağa mah. Moda Cad. 57/C Kadıköy

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler